Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за втулки за горните носачи на ОФА -ДБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за втулки за горните носачи на ОФА -ДБ

Здравейте, Пичове
    надявам се да ме извините за тази тема, на пръв поглед се повтаря със другите но за сега не мога да намеря решение на проблема.
    А той е следният:
    - втулките на горните ми носачи ги няма от ляво. Вчера си сменях накладките и щях да падна като видях какво прави колелото от ляво . Та днес след доста усилия свалих носача и се установи, че втулките ми са различни от тези които са коментирани в другите подобни теми. Та въпроса ми е има ли разлика в носачите респективно втулките при ОФА КБ И ДБ.Ако ли не сигурно се дължи на чуждо тяло в ОФА - та ми . Външен диаметър 38мм, вътрешен 18мм и са дълги 25мм.Пробвах от Нива но не стават при мен така , че ако някой има идеи съм готов да пробвам.
    Предварително благодаря.

От: Помощ за втулки за горните носачи на ОФА -ДБ

Ето какво ме пита колега на ЛС оня ден да не пиша едно и също.

Първоначално публикуван от engi7d
    Здравей колега!Четох във форума, че си сложил на горните носачи втулки от волга.Или може би аз бъркам? Ако не е проблем би ли ми разяснил.
    Поздрави Дидо!

Бъркаш, сложих волгови тампони на задните ресори. На преден горен носач сложих Исузови по 5 лв. бройката и изкараха 2 месеца, после сложих оригинални за 220 лв. и се приключи.
    no signature no problems

Коментар

Пичове, установих, че няма нужда да се чудя какво да сложа. Просто купи 4 бр. втулки по 15 лв/бр. и проблема приключи.
      Сега ще карам и ще видя колко ще видим.

Умната

Коментар

Да не забравиш да кажеш като се строшат. И засечи за колко километра ще е. Иначе е ценно като инфо. ако изкарат повече от 5 000 км.
        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X