Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Опел Фронтера А 2.5тдс КБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител за Опел Фронтера А 2.5тдс КБ

Здравейте колеги , имам Фронтера 2.5 тдс КБ и от скоро се появи проблем със съединителя - на висока предавка като подам рязко газта вдига оборотите и зацепва трудно. Ако някой е сменявал съединителя на такава фронтера да пише от каде е взел съединителя,какви пари е и евентуално за добър майстор от София. Иначе аз съм от Перник . Поздрави на всички !

От: Съединител за Опел Фронтера А 2.5тдс КБ

Лозан - София тел.0898780604
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз смених скоро на моята фронтерата 2.0i Сложих valeo корейски около 200лв. беше. Иначе закс и LUK са по над 500лв. Има колега от форума с магазин за съединители и спирачни дискове и т.н. който прави отстъпки за съфорумци.

Коментар

Колега аз смених моя, Моята е 2.5 тдс , самоче дълга база . Всичко ми излезе около 1100 лева със майстора , това вклучва - аксиален лагер , феродов диск , и претисквател на закс . Минал сам около 20 хиляди и за сега съм доволен .
        Land rover 2.5 tdi
        0884035413

Коментар

Колегата Niki p ми предложи съединител АР и каза ,че не отстъпват по качество на валео , лук и закс , и цената му е добра 408лв с отстъпката за съфорумци , моля за съвет , ако някой е слагал такъв съединител или знае някакви отзиви за него да пише .

Коментар

Човекът е сериозен и мисля, че няма да те подведе. Никаква гаранция нямаш, че като сложиш Закс, няма да е менте и да се сдуха за 1000 км. Пък за истински (с доказан произход) не ми се мисли колко ще се изръсиш.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X