Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с автоматик

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с автоматик

Здравейте колеги!Имам ОФ 2,2дтл 2000г,автоматик.Днес ми се появи следният проблем:Тръгнах с колата и след известно време ми светна лампа на таблото(в книжката пише,че е за повишена температура в авт.кутия или смяна на маслото на ск.кутия)Маслото е сменено преди около 20000км.Светна ми и чекинга,оборотомера спря да работи,а колата прекъсваше и започна да се движи на тласъци.Изгасих я ,след около 1 час пробвах да запаля,работеше си нормално.Прибрах я до дома и малко преди да стигна се яви същият проблем.След известно време я запалих,пак работеше нормално.Направи ми впечатление,че проблема се явява,когато температурата на двигателя достигна нормални граници.Много ще съм ви благодарен,ако някой може да помогне!

От: проблем с автоматик

Проверявал ли си скоро нивото на маслото в скоростите?

Коментар

Утре ще я закарам в сервиз,ще проверят маслото и някакъв датчик за температурата

Коментар

Провери си бушониерите и зареждането. Симптомите са на лоша маса или +. Запали колата на тъмно и я остави да работи. Гледай къде искри. Провери масата между купето и мотора. Почти сигурно няма връзка с маслото в скоростите. От него не спира оборотомера.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

И според мен е токаджииски проблем,слаба връзка или нещо такова и колата влиза в авариен режим. Ти като смени маслото в кутията смени ли масления филтър?Щот и кутията има филтър.
          Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Закачваха я на компютър-показва грешка на датчика за обороти.Още веднъж ще я тестват

Коментар

Re: проблем с автоматик

Какво стана колега, реши ли се проблема и от какво излезна в крайна сметка?

Аз също съм с АСК и ми се е случвало след минаване с голяма скорост през вода да светне червената с удивителния на таблото и скоростната работи само на първа и задна, но като си изсъхне се оправя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X