Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мигачи на Фронтера 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мигачи на Фронтера 1995

Здравейте, колеги!Днес внезапно ми отказаха мигачите.Отидох в сервиз и оставих джипа да нощува там, поради това, че майсторите не можаха да открият РЕЛЕТО!Съвсем леко се чува долу в ляво при педалите.Майсторът твърди, че там е само компютъра и че иска да погледне на светло, тъй като стана прекалено късно.От скоро имам Фронтерата, изключително запазена е, но предният собственик е навързал едни неони и какво ли не, та се е превърнала в цяло стрелбище, което допълнително е натоварило системата.Сега съм много притеснена как така да не може да се открие релето! Къде може да е, ако не до педалите?Моля, помогнете ми!

Коментар

Прати майстора първо на очен лекар, пък дано успее. Релето е точно там - на колонката в краката на шофьора, но е малко по-височко към таблото и е захванато с винтче за ламарината. Ако ти каже да купуваш ново, не му вярвай. Отваря се и се презапоява платката и обикновено (99%) проработва ...
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Много Ви благодаря, колега Куздов!Очаквам да ми се обадят и ще споделя развръзката!

Коментар

Аз ще си позволя да използвам темата за един малко по-различен проблем :

При включен десен мигач преди завой , след обратно въртене на волана мигача не се самоизключва . Трябва да го изключвам ръчно. След ляв завой си изключва , но имам чувството че хода на лоста в тази посока е много малък . Изобщо , картинката е сякаш целия ключ е "мръднал" .
          Така я купих на времето и съм свикнал , но понякога се случва да забравя ръчно да изключа десния мигач ( при пуснато радио не се чува "чукането" на релето, пък и очите ми не са все в светлинния индикатор на таблото) и вече на два-три пъти по кръстовища на косъм се разминавам с инцидент .

Та въпросът ми е : понеже не съм разглобявал ключа и не съм му виждал устройството , ако някой го е правил - има ли начин за регулирането му , или просто се е износила гърбицата ( ако има такава де ) ?
          Последно редактирано от Vlado_Ts; 29-01-14, 14:07.
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

от ключа е. отвори го. по спомен мисля,че беше едно цяло пласмасово туй, де го изключва при изправяне, така,че щом работи в едната посока може и да е здраво и да иска понаместване. пъпките ги мажете сам с контактен вазелин, както каза по-горе исузо, греста с времето нагаря и прави кофти кора върху пъпката и пак разглабяне.

да питам за задните стопчета, че счупих едното и ще ги сменям- кабелите,,които влизат на обувка на всяка крушка + ли са, а минуса е общ на самата основа на фасунгите,която е обща за всичките,или е обратното? ако някой се е занимаал, да не си играя да меря в тая студ.

Коментар

Общата е минус.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Оказа се, че релето е преместено под прага и затова се чуваше толкова слабо, затова майсторът трудно го намери и затова се е намокрило и вероятно замръзнало...Вече всичко е наред-ново реле, сложено на мястото му.

Коментар

Първоначално публикуван от ТераФронтера Преглед на мнение
                  Оказа се, че релето е преместено под прага и затова се чуваше толкова слабо, затова майсторът трудно го намери и затова се е намокрило и вероятно замръзнало...Вече всичко е наред-ново реле, сложено на мястото му.
                  Релето категорично не може да влезе под или във прага. Вероятно е било напъхано в отвор на колонката, но както и да е. Важното е, че работата е свършена.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X