Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пасва ли скоростна кутия от дизелова на бензинова фронтера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пасва ли скоростна кутия от дизелова на бензинова фронтера?

Здравейте колеги. Време е вече и аз да напиша нещичко в този форум,а то е конкретно питане- ще ли ми пасне на бензиновата фронтерка скорости барабар с раздатката от дизелова такава? Касае се за Фронтера А, дълга база, 96-та година, 2.2 ЕКОТЕК, сребриста и доста по-истрадала. Питам защото ми поизпадна една дизелова 2.5 тдс мотор, 97-ма година ако не се лъжа, след ''лек'' челен удар, та мисълта ми е, дали да се занимавам или да си търся от бензинова като мойта? Благодаря предварително.

До: пасва ли скоростна кутия от дизелова на бензинова фронтера?

В твой случай господ се казва: ЛОЗАН - isuzo
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Не са ли различни предавателните числа при дизел и бензин?

Коментар

Точно предавателните числа са проблема.
        0885719173-Красимир

Коментар

Те числата сигурно са различни. Въпроса е с колко, и дали няма разлика в съединителя и в шлица на първичния вал....не знам за това питам.

Коментар

До колкото знам аз, двете кутии са доста различни и та'а работа нема да да я бъде.... И какво и е на твоята, та искаш да я сменяш?
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Колеги благодарско, тая работа верно нема да стане, като причините са не само технически. Още веднъж благодаря за отзивчивостта.

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              До колкото знам аз, двете кутии са доста различни и та'а работа нема да да я бъде.... И какво и е на твоята, та искаш да я сменяш?
              А на моята кутия и изтече мандата явно, щото пеят сите предавки освен 5-та, като 1-ва и 2-ра 'хрутат' като че се качва зъб в/у зъб. На всичкото отгоре грее като чушкопек на балкон, та чак лоста пари....абе с една дума....ТОТАЛ ЩЕТА
              Последно редактирано от maxxx; 01-05-10, 08:30.

Коментар

Преди да хвърлиш кутията защо не пробваш с точното масло плюс присадка,някаква хубава за ск.кутия.Жокер,има разни руски ,въстановяващи циментацията на износените детайли.
                Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ти май ще си първият дето е убил скоростна кутия на Фронтера!
                  Хайде предни дифове добре, ама ти направо прекаляваш!!!
                  Заради такива като теб на Фруктерите им е излязло име!!!
                  Да си мълчиш чуваш ли!
                  Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първите години като навлязаха фронтерите доста кутии се скапаха от незнанието на масларите,хакат ЕП90 и кутията се скапва много скоро след това.
                    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                      Първите години като навлязаха фронтерите доста кутии се скапаха от незнанието на масларите,хакат ЕП90 и кутията се скапва много скоро след това.
                      Маслото си е наред, проблема е във избила гарнитура.....м/у волана и седалката.....тя пак много изкара Фронтерката....70 000км по горите с пиян механик водач и по пътищата със солиден товар.....+ това, че я ползвах и 1 зима за стартер на трактор....време беше и аз да счупя нещо..

Коментар

Колко "доста" се скапаха?Я си свери часовника с Лозан,да кажем,колко убити кутии има и кой в онези години не е чел/или питал наред/ какво да си налива в СК,раздатка,дифове и прочее,понеже Фронтерите бяха цифра и при селски майстори не ходеха.
                        Дай примери,реални,не само да си говорим сладки приказки.

Коментар

въстановяващи циментацията на износените детайли.
                          Още веднъж ще изречеш ли подобна глупост, не знам какво ще те направя..... Представяш ли си едни железа истъркани от каране..... С премахнат най-горния и най-якия слой.....? И да живеят в маслена баня, и там да има чудодейна добавка? Която да възстанови истърканото? Лично ще те закарам в София при Стефан...... Ще ти оглозга кокалите.....
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от попа
                            А на моята кутия и изтече мандата явно, щото пеят сите предавки освен 5-та, като 1-ва и 2-ра 'хрутат' като че се качва зъб в/у зъб. На всичкото отгоре грее като чушкопек на балкон, та чак лоста пари....абе с една дума....ТОТАЛ ЩЕТА
                            Ми, вариантите са два - нова (стара) кутия или нова жипка, а старата - на части.... Ремонт на твоята едва ли ще е рентабилен.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              Ми, вариантите са два - нова (стара) кутия или нова жипка, а старата - на части.... Ремонт на твоята едва ли ще е рентабилен.
                              За ремонт на моята дума да не става. Ще ми се нова колица, ама пуста криза, нема кешовица.... варианта е нова(стара) кутия....та май ще кърпя цървул и ще подковавам умрял умрял кон...АПРОПО! някой може ли да ми даде координати на Лозан...?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X