Здравей те колеги, карам фронтера от доста време но до миналата година бях с бензинова от година насам карам дизелова с двигател 23DTR наложи се да правя ремонт на двигателя всичко вървеше добре до момента в който трябваше да зацепя ГНП. Центровката на коляновия вал с разпределителния добре има си белези справих се. На маховика има два белега /но предполагам повечето от вас го знаят/ единия /ОТ/ за горна мъртва точка и другия /Р/ за помпата та на въпроса не мога да намеря белег на помпата. Тя е роторна фронтиерата е 1993г.
NR 0 460 404 056
VE L 297-1
Това е набито на помпата
Молбата ми е ако някой може да ми посочи от къде да направя справка ще съм благодарен а още повече ако ми напише на разбираем език какво да направя.
Искам да уточня, че изчетох доста но не стигнах до отговор. Може и от притеснение, че не мога да се справя или просто от недостиг на капацитет в горния етаж.
Предварително благодаря.
NR 0 460 404 056
VE L 297-1
Това е набито на помпата
Молбата ми е ако някой може да ми посочи от къде да направя справка ще съм благодарен а още повече ако ми напише на разбираем език какво да направя.
Искам да уточня, че изчетох доста но не стигнах до отговор. Може и от притеснение, че не мога да се справя или просто от недостиг на капацитет в горния етаж.
Предварително благодаря.
Коментар