Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с горивна помпа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с горивна помпа

От една седмица имам проблеми с показанието за налично гориво в резервоара (свети резерва, след 10 секунди показва пълен, после повин резервоар) и след преглед на инсталацията днес реших да сваля резервоара. За най-голямо мое учудвне установих, следното

Помпата с поплавъка бяха изкривени на 90 градуса. Резервоара не е удрян и до сега работеше нормално. След доста усилия за изправяне на двете водещи тръби бе монтиран в правилно положение и в момента работи нормално. Не мога да си обясня причината за подобно огъване??? Автомобила е Опел Фронтера А 2.2 16V.

До: Проблем с горивна помпа

Вероятно някой велик майстор я е сменял, без да сваля резервоара.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

То при това полужение при количество на горивото на 50% в резервоара ще гасне.Дано да те кара още дълго време,но аз изпитах проблема със срива на оригиналната горивна помпа и благодарение на колега от форума,който бе доста изчерпателен откъм фотоси,за което още веднъж му благодаря.Сега съм с външна ГП,която собствено ръчно монтирах и работи безпроблемно засега.А ако разбереш кой е майстора на това творение погали му ръцете с теслата.
      088пет16пет3пет7

Коментар

Някой симпатяга да не се е опитвал да слага резервоара изправен някъде в багажника или вътре в колата, за да сожи газова бутилка на негово място? И после да се е отказал и да го е домързяло да изправи помпата и така да я е продал цялата кола?
        Въпросът е риторечен разбира се! Но сме били свидетели на какво ли не

Коментар

Колата е внос от Швейцария, като две години не е имало никакъв проблем и тук никой не е пипал.

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
            Колата е внос от Швейцария, като две години не е имало никакъв проблем и тук никой не е пипал.
            Добре,ако се е самоизкривила,как ще отчита правилно без никакво подозрение от ваша страна.Леко проблема заминава в паранормалния подфорум!На мен лично ще ми е любопитно разрешаването на загадката!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X