Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Fronti PickUp :D
Свий
X
-
Който я купи първо да изхвърли тоя въздухозаборник на капака че е баси карикатурата... Сигурно има и сини пръскалки
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Трябва да ги целиш мнооого точно
А и шнорхела има меко казано странна форма... Дали ако беше станал дизайнер щеше нещо такова да сътвори
Другите неща са приятни за окото, но тези ме убиха...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ами то вероятно това е била и целта - да се направи нещо напудрено.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеимах някви снимки как я правят.... не ми хареса нещо напудрена ми се вижда
Иначе, колко живот му давате на този шнорхел, дето така е щръкнал?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
2 шипкиПървоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАми то вероятно това е била и целта - да се направи нещо напудрено.
Иначе, колко живот му давате на този шнорхел, дето така е щръкнал?
no signature no problems
Коментар
-
Ламперник бре!Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеА и си е жив паркетник - вижте багажника

Коментар
-
Тая вечер всичко е за 4Х4 простоии... И имаме нов клас 4Х4 "ламперници" и "дюшеметници"... Тия с паркетниците нервно пушат в ъгъла...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар