Първоначално публикуван от MARINHAKER
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо да си купя Фронтера
Свий
X
-
питай соти, той онзи ден ми разкаваше че познава човек който ги прави и каза,че били 1:1 с оригиналния повече подробности и координати от него.Първоначално публикуван от vilik Преглед на мнениеМи моя си е наред,ама все си мисля за зимата,че ще е добре да имам и един от другите нещо за 300-400lv май е в рамките на нормалното,поне по Germany бяха толкова ама кой да мисли...
та така колеги някой ако види подобна оферта кажете, имам интерес пък и ще има бира при успешна сделка
LZ1PER
Коментар
-
как точно е nickчето на това момче,sorry че пиша за щяло и нещяло в темата ама нали нямам ЛС-ки ощеПървоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениепитай соти, той онзи ден ми разкаваше че познава човек който ги прави и каза,че били 1:1 с оригиналния повече подробности и координати от него.
Коментар
-
БЛАГОДАРСКО НА V93Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеНастройки(КП) -> Редактиране на опции -> Разни опции -> Интерфейс на редактора на съобщения -> Разширен интерфейс - Пълен WYSIWYG режим
!!!
OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнениеБЛАГОДАРСКО НА V93
!!!

Ами поне малко да ги бяхте поокаляли, преди да ги композирате снимката
"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Може да ги прави ама за УАЗ или за самурай но за фронтерата е невъзможно да е 1:1 има прозорци (отварящи се) има свалящ се от хард-топа таван и изобщо не може да си помислиш да намериш нещо оригинално за под 1000 лв. втора употреба, на мен само за лайсните на ми искаха 200-400 лв. в различните морги.Първоначално публикуван от peppy76 Преглед на мнениепитай соти, той онзи ден ми разкаваше че познава човек който ги прави и каза,че били 1:1 с оригиналния повече подробности и координати от него.no signature no problems
Коментар
-
след това станаха така:Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнениеХей, MARINHAKER нищо лично - не се засягай.
Наистина са красиви.

Последно редактирано от Marin Stoyanov; 29-01-07, 18:27.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от fokke Преглед на мнениеКрасиви машини са ,всеповече се замислям да си купя
кой е по -удачен вариянт ,дьлга или кьса база?
Kъса Cabrio
Коментар
-
Преди всичко зависи на тебе за какво ти трябва.Първоначално публикуван от fokke Преглед на мнениекой е по -удачен вариянт ,дьлга или кьса база?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
И за детевоз и за каране ма авиомодели по 2 метра ,благодаря ви за моменталните отговори
Тьй като не сьм карал никога дизел смятам да се спра на бензинов вариянт ,но незнам какьв мотор е най удачен ,и с най -добро качество ,изхождайки от типа двигатели при обикновена астра ,там 1.6 е най качествения двигател ,та как е при Фронтера ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
... дълга.
Коментар