Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хъбове за Фронтера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хъбове за Фронтера

здравейте.някой дали може да ми каже дали се ремонтират хъбове /опел фронтера /. И къде? /софия/.
    благодаря.

До: Хъбове за Фронтера

колега имам един останал автоматичен ако те интересува
    Seat Alhambra TDI
    Kawasaki KVF650
    Honda CRF250X
    Suzuki Vitara

Коментар

Ако е за подалагане на пластините,може да се ремонтира на принципа "проба -грешка".Възможните проби са 10 защото пластините са 10 размера и са евтини(стотинки).Ако проблема е изронени зъбци на тресчотката,забрави за ремонта.Покупката на втора ръка хъбове е добър вариант и не скъп.Закупуването на ръчни хъбове за цена около 450-500 лв.нови е отдавна доказано по-добър вариант във форума сред тези,които експлоатират Фронтерите си по -храбро.

ПС:Размислите ми са за ремонт на автоматични хъбове,защото така реших.Не си написал какви са твоите.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от georgiko Преглед на мнение
        здравейте.някой дали може да ми каже дали се ремонтират хъбове /опел фронтера /. И къде? /софия/.
        благодаря.
        Да има кой да чете,няма да е зле.Може да се окаже,че и хъбове нямаш,но толкова си писал-толкова и отговор.
        Лозан-0898780604-има го и в постовете му/горе дясно/,стига някой да се интересува,намира отговор-раздела е с огромна информация за модела и модификациите му.

За останалото/хъбове,профилактиката им,степен на износване и възможност за ремонт или нужда от подмяна/ прочети многото мнения/и теми/-нямаме сервитьорки тук/криза/,та който не му се чете,да му се сервира дъвканото n-пъти на готово в нова тема.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X