Здравейте , имам запитване някой сменял ли е фибар на водната помпа ,или трябва да се търси цяла нова(или втора) ръка.Джипа е опел фронтера 2.5тдс.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВМ- водна помпа
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: ВМ- водна помпа
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеА дали съществува комплект за отремонтиране
При положение,че е около 50лв. нова колко да е ремонтния комплект?Все едно да си купиш ангренажен ремък и ролки втора употреба!Куписи нова и нямаш ядове!Последно редактирано от STROIL; 08-03-10, 05:12.
Коментар
-
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеАми незнам , днес ще ходя по магазините , но на този модел фронтера цените са космически високи .
Коментар
-
Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнениеНали ти е ясно,че не винаги трябва да търсиш за фронтера?Взаимозаменяемост ти е ясно какво значи!Аз моята я поръчах от вектра и пасна!
Ако е така - не е лошо да се знае , че има разлика в помпите за "Вектри". Едните имат ексцентрик за опъване на ремъка , другите-не. Освен това имат разлика и в броя на зъбите на зъбното колело за ангренажния ремък. Специално на C20NE броя на зъбите е 25 , а опъването на ремъка е от ролката - не от помпата ( е поне при моя де) .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Много е вероятно също така тази за вектра да е с по-малък дебит тъй като мотора е по-разтоварен топлинно. В противен случай нямаше радиаторите да са различни. За 10 лв. по-малко ще си блокирате моторите...no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеА дали съществува комплект за отремонтиране"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от jorotk Преглед на мнениеАне аз съм отремонтирал на лада и стана , като нова.
Ти ме разби, това коя година ?
Щото аз на моята бивша баба яга и купувах чисто нова за къмто 20 левчета.Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар