Здравейте Фронтераджии,с първите въпросчета имах леки проблеми с модераторите, за което им благодаря
)), все пак изчетох целия форум за Фронтера
).Сега ще започна на чисто:Казвам се Христо и съм от Хасково,горд притежател на Фронтера, 99 г., 2.2 DTH, автоматична скоростна кутия, кожен салон, клима и всички останали глезотии!!Свиквам вече с нея 2 седмици, мисля, че се харесваме взаимно
))Ето и две конкретни проблемчета, които ме тормозят и не намерих нищо за тях във форума!1. Лампичката на ABS-а въобще не свети, дори и при палене! Ходих в местния сервиз на Опел - Поли ауто, компютърният гений там ми съобщи, че задния датчик не работи - 151 левчета поиска (не му ги дадох) и затова ABS-a въобще не работи, та питането ми е защо, ако не работи датчика, лампата не свети (нали това и е работата, да ме информира, че нещо не е наред)2. Турбото ми "свири" доста силно и не спира дори когато карам с 120-140 км/ч (всмисъл не затихва), това нормално поведение ли е за Фронтера или имам и там "зор", не съм се качвал в друга Фронтера за да го установя сам, затова ви моля за професионалната ви помощ!Благодаря предварително!!!

Коментар