Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за лампата на маслото!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за лампата на маслото!

Здравейте колегите!
    Въпроса ми е следният:
    Кой е датчика които дава команда на лампата да светне?
    Тай като днес забелязах че при запалването сутринта лампата не ми
    светеше докато подкачи масло а обикновенно свети!Мислех че е изгоряла крушката но след свалянето на таблото се оказа че крушката си е здрава!За всеки случаи я смених с нова!От дясно на двигателя намерих датчик но се оказа че тои командва стрелковия индикатор за маслото.Така че питам къде да търся датчика за самата крушка зада проследя веригата.
    П.С. Но честно да си призная бушони несъм гледал но пък всичко друго си върви и за това несам ги проверявал!Ако някои знае дали минава през бушон тази лампа да пише!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

До: Въпрос за лампата на маслото!

Здравей, при мен е един датчик с два отделни сигнала. Единия сигнал излиза от болт, другия е с двоина букса. Този, който е от болта е за стрелката на таблото а този с буксата е за лампата. Датчика е завит до масления филтър.Това е на двигател Х20SE.
    Поздрави
    ОФА 2.0 Спорт "96
    Боян 0898642831

Коментар

До: Въпрос за лампата на маслото!

Първоначално публикуван от Boby Преглед на мнение
      Здравей, при мен е един датчик с два отделни сигнала. Единия сигнал излиза от болт, другия е с двоина букса. Този, който е от болта е за стрелката на таблото а този с буксата е за лампата. Датчика е завит до масления филтър.Това е на двигател Х20SE.
      Поздрави
      Да и при мен е там!Мерси все пак!Поне ме опъти кои е поне кабела!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X