Здравейте момчета!(може и момичета да има).От София съм и май съм на път да стана един истински запален "off road-er", макар и по неволя. Защо по неволя? Всъщност аз отдавна имам идеята да стана един горд притежател на Фронтера(още от детските години). Но съдбата сама избра момента. Всички знаем в какви времена живеем, и един "приятел" не успя да ми върне едно "скромно заемче" и ето аз вече притежавам утешителна награда-Opel Frontera 2,8 TDI Isuzo,1995 г., дълга база със всичките му там глезотийки.Аз съм пълен лаик в познания, знания и умения за такива автомобили.Моля ако има желаещи, да драснат по един съвет: Да си я оставя ли за себе си или да я продавам?; Къде и кой може да хвърли един поглед какво и в какво състояние са ми харизали.
Ще съм благодарен на всеки от Вас, да ме "просветлите" в таз тема табу за мен(поне към този момент). Аз се занимавам с инструменти и винтови компресори-там аз ще помагам стига да има нужда!!!
Ето ми и телефона за всеки случай-0889 315 518
Ще съм благодарен на всеки от Вас, да ме "просветлите" в таз тема табу за мен(поне към този момент). Аз се занимавам с инструменти и винтови компресори-там аз ще помагам стига да има нужда!!!

Ето ми и телефона за всеки случай-0889 315 518
Коментар