Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още един новак.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Още един новак.

От скоро имам FRONTERA 2.5 TDS,и от извесно време чета постовете
    тук. От прочетеноното до тук разбрах,че мотора нее от наи сполучливите монтиран на FRONTERA,но това е насреща.
    Разбрах също,че има и клуб OPEL FRONTERA.
    Мога ли да се присъединя към него,и как става?

До: Още един новак.

Влез в групата,виж от кой се управлява и помоли за присъединяване. Дано не греша.Или изпрати запитване до някой от модераторите. А от мен............добре дошъл във форума !!!

Коментар

Честито и мн безааварийни,а това за мотора да не те притеснявя-няма идеална джипка.

Коментар

Ами добре дошъл.
        Честита ти Фруктиера
        Да те радва мнооого километри.
        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо
        Кръвна Група: 0+

Коментар

Честито и от мен и много безавариини километри!
          Opel Frontera 2.2 DTI 1999 г. ДБ

Коментар

Да ти е честита Фронтерата,много безаварийни.
            Позагледай се във форума има доста много колеги от Стара Загора,и ако имаш въпроси съм сигурен, че ще ти помогнат.
            (0+)
            Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Честито колега и да си я гледаш
              Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
              Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Честито и безаварийно...

Идеалната кола и жена можеш да я видиш само след сериозно прекаляване с алкохола или опиятия
                Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Здравей и от мен. Да се слушате дълго и да стигнеш там, където си тръгнал
                  От Стара Загора има хора запознати с фронтерите и вероятно ще ти помагат, ако имаш проблеми
                  Поздрави
                  ОФА 2.0 Спорт "96
                  Боян 0898642831

Коментар

Честито и от мен. Наистина ще те учуди с възможностите си. Да те вози дълго и безаварийно. А относно двигателя, хубав е. Аз екслоатирам същият. Това е двигател с невероятна теглителна сила и е доста пъргав. Самия факт, че се монтира на редица коли от по-"сериозни" марки / крайслер, ровер, jeep и др. Трябва да ти говори доста. Лошото е, че както другите коли в България се внасят буклуци. Редовна смяна на масло, ама хубаво, и гледай да не го прегряваш.

Коментар

Честито и от мен колега!Да те слушка много проблемите да са ти само че трябва да сипваш гориво и масло от време на време!И наи вече много хубави спомени и преживяваня!
                      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
                      LZ1NES

Коментар

Хайде, честито и от мен! Дълго време да те слуша и да ти доставя само удоволствия! Пък и ти да се грижиш за нея, когато се наложи!
                        Който веднъж е "помирисал" 4х4, дори и да остане без него, рано или късно отново се връща при старата "краста"...
                        ( Аз след първата Фронтерка, бях си казал "Никога повече джип!", макар, че за доста Фронтито не е такъв. Но издържах едва година и половина и пак отначало... )
                        Казано е:
                        -"Обичай ближния",
                        щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Честито и от мен.Тук ще намериш верни приятели.
                          NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI

Коментар

До: Още един новак.Nakata1

Двама сме.Аз по неволя.Описал съм в отделна тема как се сдобих за момента с една ОФ 2.8 TDI ISUSU дълга база. И аз съм пълен лаик.Дайте съвети.Да се "гмуркам ли в дебрите" или да продавам?!

Коментар

До: Още един новак.Nakata1

Първоначално публикуван от jamie1975 Преглед на мнение
                              Двама сме.Аз по неволя.Описал съм в отделна тема как се сдобих за момента с една ОФ 2.8 TDI ISUSU дълга база. И аз съм пълен лаик.Дайте съвети.Да се "гмуркам ли в дебрите" или да продавам?!
                              Колега ти май не разбра в твойта тема за какво ти говорят колегите включително и аз не ми се сърди но щом си на кантар си мисля че не си за този форум...........
                              Какво е това 4x4...:confused:
                              [FONT=Arial Black]Мечтите са си твои,ако ги споделиш със друг си е за твоя сметка...:rolleyes:[/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X