Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимен режим

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Зимен режим

Просто на W си тръгва на втора за да не боксуват колелата.А на S си тръгва от първа скорост и превключва на горна предавка при по-високи обороти на двигателя.Пролет и есен не караш колата а вървиш пеш и се наслаждаваш на пейзажа
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Все пак става дума за автомата на фронтера 98-ма. Режимите на АСК са Зимен и Спортен според книжката а и според това което пише в нета.

Спортния просто превкл. на по-високи обороти, а зимния за който не знаех , но колегите обясниха, подкарва автомата от по-висока предавка. Вчера си поиграх малко и е наистина така.
      Задейства се само при спряно положение и се изключва сам след набиране на скорост, достатъчна за по-висока предавка, докато спортния може да се превкл. в движене.
      Забелязах и че гори по-малко така ако не се юрка много.
      Общо взето с автомата зимата ми гори нафта 12.3 с 4х4 и подгряване сутрин а лятото 9-10 смесено, с климатика.
      Последно редактирано от peter_jq; 20-12-09, 14:49.

Коментар

Както и да е.Нека да се казва СПОРТЕН а не S(somer).A на трактора лоста има костенурка и заек,като се включи на заек и хуква,сигурно това му е СПОРТНИЯ режим

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
          ..A на трактора лоста има костенурка и заек,като се включи на заек и хуква,сигурно това му е СПОРТНИЯ режим

съгласен съм че "спортен" е малко смешно като се има предвид че като цяло е тромава машина, но е добре че го има като опция.
          Предстои поредното подкарване, слизам да рия снега.

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
            Чак пък спортен режим при Фронтера.....
            Аааа , не така приятелю ! Мойта Фронтера например не само че има спортен режим , ами целата е спортна ! Защо ли ? Ами защото от всекъде отвън е облепена и нашарена ... и си пише : FRONTERA SPORT.
            Две мнения по въпроса нема . Лошото е само пролетно и есенно време , щото тогава се колебая колко газ да и давам ( немам индикация) . Ама дойде ли зимата - ела да видиш - не ми требе ни W , ни WC ! Имам си един малък лост в купето , дето мамата му се разгонва в калта ...
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Едно време имаше една песен:Със сто километра в час аз съм номер едно"Че лепенките СПОРТ на нашите фронтери сигурно са оттогаваАз имам за спорт други машини,фронтерата я карам с Тк категория пък гат стигнаЕй оспамихме темичката.....

Коментар

мислете бе хора.Не може да караш 2,0 и да искаш да има възможностите на3,2 А за софт и съмър някой да е чувал, всяка фирма има право да нарича режимите както си иска
                МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X