Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги дайте съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги дайте съвет

Колеги,досега карам с гуми Кайман 15 цола. Мисля да сложа сега тракторни за зимата,по принцип карам Опела само за лов,гумите са тракторните много по-леки от Каймана,но си мисля дали няма да се счупи нещо.
    Последно редактирано от maxxx; 02-12-09, 20:35. Причина: пгпгпг....

До: Колеги даите савет

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Колеги досега карам сас гуми каиман 15 цола. Мисля да сложа сега тракторни за зимата по принцип карам опела само за лов гумите са тракторните много по леки от каимана но си мисля дали няма да се с4упи нешто.
    От къде пък намери тракторни на 15 цола????? А това дали ще счупиш нещо зависи от ТЕБЕ.Никой не може да ти каже кво ще стане.
    sigpic

Коментар

Слагай, ще издържи Само да не са толгкова гореми, че да опират някъде.
      Последно редактирано от maxxx; 02-12-09, 20:31.

Коментар

Аз съботата,която мина бях просто на лов в родопите.Какъв хард стана,нямам думи.Една обърната Уазка и един скъсан ам на колега.Та то понякога просто лова е хард приклоючение за джипките.Та по тенмата.Когато сложих Кобри 265/65/16 на Ф5ронтерата,много хора казаха че ще счупя дифове и какво ли още не.Та така вече 25000 км. и нищо не съм счупил.Ако имаш нещо тръгнало да се чупи обаче,просто ще ускориш процесите.Успех.
        Последно редактирано от maxxx; 02-12-09, 20:32.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

До: Колеги дайте съвет

Колега , дай снимки на тези гуми да видим как изглеждат на Фронтерата .

Коментар

До: Колеги дайте съвет

Първоначално публикуван от kiriko Преглед на мнение
            Колега , дай снимки на тези гуми да видим как изглеждат на Фронтерата .
            Ето СНИМКИ ТУК.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X