Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една тема за амортисьори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една тема за амортисьори

Амортисьри BOGE.Та темата е за горепосочените амове.Оказва се че гамата BOGE е от амовете BOGE automatic,BOGE turbo,BOGE extreme.
    Е от първия тип не купувайте освен ако не сте рашили да карате джипката си само по асфалт.Вероятно другите два типа се държат по добре ,но аз се доверих на продавача.За извън пътя ,не са добре нещата за около 150 лв на брой. ВЕРВАЙТЕ МИ.!!!
    Румен Николов

0888 358 572

До: Една тема за амортисьори

И що така? Меки ли са? Аз на Мерца имам задни Боге и са доста дървени, но стои в завой като плочка....
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз затова уточних кое BOGE.Най соф,и съотвтно ,най евтин вариант -куца.
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Имам впредвид BOGE-automatik.Твърде меки са .При по усилено натоварване ,пак ми блъска в тампоните.
        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Да не ти тропат тампоните на мотора, че там звука е доста подобен и лъже? И аз като мина с газ през някоя бабуна усещам едно хлопане в краката, но то ми е от левия тампон на мотора.
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

ЕЕ .Усещам си колата.Блъска ме отзад .Наистина с новите амове -по малко ,но продължава да удря в тампоните.Още повече че аз лично си ги монтирах,и още при монтажа видях неособено голямаа разлика между новите и старите.
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

На асфалт стоят добре ,дори и при висока скорост ,но вляза ли в гората ,оле мале.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                ЕЕ ....Наистина с новите амове -по малко ,но продължава да удря в тампоните...
                Чакай сега , това дето удря в тампоните не зависи единствено от амовете . Отзад на пружини ли си ?
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                  ЕЕ .Усещам си колата.Блъска ме отзад .Наистина с новите амове -по малко ,но продължава да удря в тампоните.Още повече че аз лично си ги монтирах,и още при монтажа видях неособено голямаа разлика между новите и старите.
                  По-скоро търси проблем в тампоните на задния мост или тампоните между купето и шасито. На късата база точно отзад над гумите върху шасито ляга една напречна греда от купето и при разбити тампони може да се удрят едно в друго. Май и на дългата е така. Също така притегни винтовете на напречните греди на шасито отдолу. Виж да нямаш счупена ресьорна пружина и да е по-къса. Знам, че ги знаеш тези неща. Само напомням ако си забравил нещо да погледнеш.

Коментар

Хмм,то аз отзад съм с пружини.Няма хлабини,и като я празклатя на ръка се люлеее по дълго отколкото ми се иска.Вероятно този модел на BOGEса за автомобили с по малко тегло.
                    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X