Здравеите колеги дойде време и аз да си сменя задниат лагер на Фронтерката но ударих на канък ,Помогнете как да извадя полуоската ? Развити са всички вузможни болтове които се виждат.Какъв е принципа на вадене ? Имали ниакаде скрит болт или несто друго? Фронтерката е 2.0 Спорт 95г бензин. Благодария!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ проблем с изваждане на задна полуоска
Свий
X
-
До: Помощт проблем с изваждане на задна полуоска
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеСъс "обратен чук"no signature no problems
Коментар
-
До: Помощ проблем с изваждане на задна полуоска
Опитах и със обратен чук и пак нищо .много бой изяде и не помръдва като ли се е заварила или нещо я държи видимо няма какво да я държи.Проблем ли ще е ако я нагрея с горелка ? Ще имам ли някакви сериозни щети евентуално след нагряване?Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)
Коментар
-
Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнениеЗдравеите колеги дойде време и аз да си сменя задниат лагер на Фронтерката но ударих на канък ,Помогнете как да извадя полуоската ? Развити са всички вузможни болтове които се виждат.Какъв е принципа на вадене ? Имали ниакаде скрит болт или несто друго? Фронтерката е 2.0 Спорт 95г бензин. Благодария!
Прочети я тази тема,и при мен беше така "заварен",но ако напънеш полуоската със шпилки,ще излезе,и няма смисъл от нагряване,няма да помогне.(0+)
Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Не нагрявай, ще запалиш семеринга и греста в лагера. Не че токо или иначе няма да го изхвърлиш после но имай това предвид, ако нагряваш.
Разгледай тук в разглобен вид:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...8%ED%E0&page=2Последно редактирано от sony bono; 25-11-09, 19:12.
Коментар
-
Първоначално публикуван от chvora Преглед на мнениеОпитах и със обратен чук и пак нищо .много бой изяде и не помръдва като ли се е заварила или нещо я държи видимо няма какво да я държи.Проблем ли ще е ако я нагрея с горелка ? Ще имам ли някакви сериозни щети евентуално след нагряване?sigpic
Коментар
-
Благодариа на всички колеги отзовали се на моето безисходно положение с проблемната полуоска.Проблема го реших по следния начин: оставих леко хлабави болтовете на полуоската ,направих 1 кръгче с фронтерката около блока след което с обратния чук с два замаха и излезнаеи мир в душата ми настъпи.След което имах следния проблем :Развалих си втулката която държи лагера,но и този проблем се оправи .Заведоха ме до един Авто-Сервиз кадето ми предложиха втулката .Ако някой се интересува каде е нека да ми пише на лично съобщение сте му предосавя инфо. от каде да си я закупи. В случай на нужда .Защото ниакде нея намерих отделно навсякаде ми я предлагаха комплект с лаера.Благодаря ви отново на всички.
Добре е човек да има и в пъкала приятели.:)
Коментар
-
Простете невежеството ми , но някой би ли ми обяснил на кое
казвате "обратен чук "Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Обратен чук е :Дълга стоманена ос по която ходи един топус(като на селски кантар)в единия край има ограничител за топуза а в другият край има фланец за закрепване към детаили(полуоска да речем) и блъскаш топуза в ограничителя докато излезе полуостаБ..си тъпото обяснение дето дадох.
Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....
Коментар
-
Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнениеОбратен чук е :Дълга стоманена ос по която ходи един топус(като на селски кантар)в единия край има ограничител за топуза а в другият край има фланец за закрепване към детаили(полуоска да речем) и блъскаш топуза в ограничителя докато излезе полуостаБ..си тъпото обяснение дето дадох.
. Присъствал съм на подобна манипулация , само дето не знаех че си имало термин
Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеПростете невежеството ми , но някой би ли ми обяснил на кое
казвате "обратен чук "
Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар