Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Поне добре че дървото го блъсна в спукания стоп.
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Е сега това дърво беше пощуряло и само бели. Но искам да изразя специални благодарности на Alexfield за тази вечер на Витоша бях се окопал зверски .Дойде извади ме и се прибрахме по живо по здраво .
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:94.jpg
Прегледи:1
Размер:82.2 КБ
ID:5568484
      Напред и нагоре
      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
      0886769809-Юлиян
      kiko00@abv.bg

Коментар

Каде се закопа.
        Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 03-03-14, 23:11.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
          Каде се закопа та неразбрахме?
          Абе отидох на Алеко с жената и викам я да проверя пътя за Черни връх и стана веселбата. Жената се уплаши и аз айде връщаме се на пистата и да обърна та се клопнах на корем до пътя. Пеша та при БЧК страшна услуга ми свършиха една стотинка дарение нема да направим вече на тия лалугери. А нали ми се скапа телефона само на Алекс имах и звъня и той ни спаси от мечките.
          Напред и нагоре
          0886769809-Юлиян
          kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            Добре си я окалял а къде успя да строшиш единия стоп, определено не я жалиш
            Наистина, добрата новина е, че стопът вече беше строшен. Сега ще си проверя уменията с поялника, да видя, дали ще мога пак да го реставрирам. По-точно дали ще има достатъчно парчета.
            Жаля я! Ама дърветата ми скачат! И първият път беше в дърво.
            От друга страна това е цената, която плащам, за да се науча да карам. Не е висока - от моя гледна точка на последен собственик на Фронтерата си.

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
            Е сега това дърво беше пощуряло и само бели. Но искам да изразя специални благодарности на Alexfield за тази вечер на Витоша бях се окопал зверски .Дойде извади ме и се прибрахме по живо по здраво .
            [ATTACH=CONFIG]688628[/ATTACH]
            Е зверски, зверски... не беше чак зверски. Щом те извадих от първи опит. Просто добре планирахме тактиката и не се наложи да повтаряме. Радвам се, че ползвахме блока за полиспаст. Това ми качване на Витоша оправда наличието му в джипа. Иначе оставаш с впечатление, че съоръженията само си се возят.

П.П. На слизане от Витоша помогнахме за изваждането на едно БМВ от канавката. Опитваха се да го дърпат с едно въже с дебелината на връзки за обувки. Та го закачихме за динамичното. Добре че куката му издържа.
            Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Алекс щом съм ползвал жокер "обади се на приятел" значи е било добро закопаване .Така е след огледа и правилното планиране с нужните съоражения ,които си сложил в джипа я извадихме от първия път с лекота. Направи сметка човека с ROVERA щом си остави лопатата и вика "веднага се връщам" и дим да го няма значи не е било малко . Сега имам малка сгъваема лопата в джипа която ако го видя някаде ще му я върна .
              Жената се беше уплашила здраво щом няма снимки от събитието. Сети се ,че фотоапарата и е в джоба 15 минути след изваждането на джипа.
              Още един път хиляди БЛАГОДАРНОСТИ.
              Последно редактирано от kiko00; 03-03-14, 23:42.
              Напред и нагоре
              0886769809-Юлиян
              kiko00@abv.bg

Коментар

Тези дни си сътворих две полезни неща !Щит под газовата бутилка и допълнителният резервоар,направих го от стария резервоар,ще върши добра работа.Другото изделие ще бъде монтирано сигурно другата събота,че няма да имам време през седмицата ,стойка за резервна гума,падаща назад,доста по лека е от оригиналната!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00273.jpg
Размер:112.1 КБ
ID:5570328Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00303.jpg
Размер:258.5 КБ
ID:5570329Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00304.jpg
Размер:282.8 КБ
ID:5570330
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Щит под газовата бутилка и допълнителният резервоар,направих го от стария резервоар,ще върши добра работа.
                  Естетически погледнато е добре Като здравина ефекта ще е никакъв, резервоара не беше ли от пластмаса ?
                  ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Първоначално публикуван от auto_marin Преглед на мнение
                    Естетически погледнато е добре Като здравина ефекта ще е никакъв, резервоара не беше ли от пластмаса ?
                    Тъкмо и аз това се канех да питам Фастера
                    Иначе под резервоара си има фабричен метален щит , който е стабилен и не виждам причина да не може да се използва и след въпросната преработката .... освен на колегата да му е липсвал още от закупуването ?
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Оригинален щит нямах,този ще осигурява някаква пасивна защита а е доста дебела и невероятно жилава пластмаса,ако не се лъжа е на полиетиленова основа,колкото да няма директен удар върху резервоарчето и бутилката кората е по- надолу с 5см. все е нещо ,да пази и от калища,пък и не ми се трупат излишни железарии повече от необходимото.Преди 2 часа имах време да направя и това ,остават ми още 2ч. до довърша ,заключване на стойката и заварка на фланеца за резервната гума!НекойНатиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00308.jpg
Размер:147.4 КБ
ID:5570406Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00309.jpg
Размер:137.8 КБ
ID:5570407Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CAM00310.jpg
Размер:155.3 КБ
ID:5570408 от вас да знае за цинков грунд?В Хърватска преди време гледах едни железари мажеха ,тука не ми е и трябвал въобще,но стойката е от поцинкована тръба.
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Добре е станало, а относно покритието има едни специални спрейове които правят нещо като гумено покритие за брони, черен мат е на цвят и няма лесно да се лющи заради еластичността на каучуковото си покритие, просто идея

Коментар

faster продават шпрей цинк в магазините за авто бой казват че бил много качествен

Коментар

Аз съм си решил проблема с гумата метнал съм я на тавана но всеки си има виждане по въпроса

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
                              Аз съм си решил проблема с гумата метнал съм я на тавана но всеки си има виждане по въпроса
                              Лошо няма, само дето на магистралата ще ти харчи със сигурност половин литър гориво повече, заради съпротивлението ти на тавана от гумата.

Коментар

Грунд за цветни метали като цинк и тн има на всички по толеми фирми. На най добра цена е на лакпром и качеството бива една кутийка е около 4 лв

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X