Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какво направи днес по Фронтерата?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какво направи днес по Фронтерата?

Какъв проблем да има, ако се направи грамотно капсуловката и се сложи правилния маркуч ще надживее колата...
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

и аз наскоро си направих хирдравлияния маркуч , който за при мен сълзеше от 2 години .
      На цена от 35 лв. чисто нов макуч с нови накрайци, правят всякакви за коли и камиони във варна по модел на стария.

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
        Супер е станала,щото преди вдигането беше смешка с големите гуми!Екстра е така!Все пак не е ли тромавка с тия гуми?
        В града на 1-2-3 общо взето нямам проблеми с динамиката. 4-та е ОК освен на баир като този при ТВ кулата. 5-та става само за поддържане на 50-60 км/ч - на 1200-1300 об/мин.
        Още не съм излизал извън града, за да имам впечатления как е при 80-90 км/ч при по-продължително каране. Сигурно 5-та ще си остане само за поддържане на скоростта по равно.
        Смятам в неделя да взема един чувал пуканки и да ходя да гледам сеир на Бистрица. Тъкмо и да видя как е с новите гуми по черно.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
          В града на 1-2-3 общо взето нямам проблеми с динамиката. 4-та е ОК освен на баир като този при ТВ кулата. 5-та става само за поддържане на 50-60 км/ч - на 1200-1300 об/мин.
          Още не съм излизал извън града, за да имам впечатления как е при 80-90 км/ч при по-продължително каране. Сигурно 5-та ще си остане само за поддържане на скоростта по равно.
          Смятам в неделя да взема един чувал пуканки и да ходя да гледам сеир на Бистрица. Тъкмо и да видя как е с новите гуми по черно.
          Ама трябва да вземеш и АТ и МТ за да си актуален на теста на гуми в неделя.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
            Ама трябва да вземеш и АТ и МТ за да си актуален на теста на гуми в неделя.
            Алекс ще е семкаджия май , цитирам го: ... един чувал пуканки и да гледам сеир на Бистрица... Жалко че не съм свободен тогава, щях да се присъединя като семкаджия и аз , после ще гледам снимките поне.

Коментар

Ай ся! Аз моя кардан не искам да си го меря с никого.
              Достатъчно добре мога да закъсвам с всякакви гуми.
              Иначе гуми за тест в момента наистина имам. Както и достатъчно слаб двигател, който по критериите на Марто да не може да ги развърта.
              Но ще отида да покарам, че основно ми липсва практика, а и да си тествам АТ 33-ките преди да ги прибера за другата зима - опират ли и как изобщо се държат извън пътя.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Аз съм с Гудрич АТ 31-ци и я усещам ,леко по кофти с динамиката ,отколкото с 265 /15" Кумо,едва доловима е разликата и то само на газ ,на бензин не се усеща та за това ,да не си товариш мотора и трансмисията излишно ,па и всички възли свързани с това .Иначе си е личен избор,пробвай,проба грешка ,дано не ти е скъпа!Поздрави за ентусиазма!
                Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Аз съм с Гудрич АТ 31-ци и я усещам ,леко по кофти с динамиката ,отколкото с 265 /15" Кумо,едва доловима е разликата и то само на газ ,на бензин не се усеща та за това ,да не си товариш мотора и трансмисията излишно ,па и всички възли свързани с това .Иначе си е личен избор,пробвай,проба грешка ,дано не ти е скъпа!Поздрави за ентусиазма!
                  е то па между 265/15" и 31" има една разлика не е истина ...

освен ако не са на 55
                  no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    е то па между 265/15" и 31" има една разлика не е истина ...

....
                    Истина е . Разлика има . Малко над 2%.
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Има разлика в теглото на едните и другите гуми не толкова в размера ,не съществена ,но има и се усеща само на гориво газ при потегляне 1-ва 2-ра 3та ,мое да чукнеме бас,има и кантар, скоро ще свалям "Гудрича" и ще качвам "Кумото" ,разликата се усеща,поне аз я долавям!АТ гуми с над 15мм. грайфер ,другите с обикновен канален протектор на 8мм. ,нема как да са еднакви ,само не вид се вижда ,че АТ-то е по масивна гума отвсякъде!
                      Последно редактирано от faster; 01-03-14, 12:55.
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Има разлика в теглото на едните и другите гуми не толкова в размера ,не съществена ,но има и се усеща само на гориво газ при потегляне 1-ва 2-ра 3та ,мое да чукнеме бас,има и кантар, скоро ще свалям "Гудрича" и ще качвам "Кумото" ,разликата се усеща,поне аз я долавям!АТ гуми с над 15мм. грайфер ,другите с обикновен канален протектор на 8мм. ,нема как да са еднакви ,само не вид се вижда ,че АТ-то е по масивна гума отвсякъде!
                        15мм. граифер БФГ АТ нямат като нови.
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

Точно 15,стaвa въпрос ,че рaзликa между двaтa видa гуми имa и се усещa,a зa 33 ки нa2.4 или 2.5 мотор още повече и нещо по трaнсмисиятa може дa дaде фирa ,освен aко не кaрaш сaмо по рaвно,без сериозни нaтовaрвaния .Инaче можеш дa сложиш и трaкторни и дa си ги тъпчеш по aсфaлтa!

Коментар

Немога да кажа аз 33ки несъм карал и в гората никога несъм влизал.
                            Относно грайфера на новите БФГ АТ той е под 13мм.
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              гората никога несъм влизал.
                              Айде утре ще ти направиме сефтето бе Николайчо.

Коментар

А дано и аз искам да пробвам като другите.
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X