Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво направи днес по Фронтерата?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Кой какво направи днес по Фронтерата?
Бреййй, много арни тия джантоци бре!!!
На колко гроша ги пазари ще кажеш ли?Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Re: Кой какво направи днес по Фронтерата?
здравейте колеги имам нужда от помощ трябва ми датчик за перката на радиатора на опел 2.2 дти 99год. колата ми е в сервиз и ми казаха че такьв датчик го произвежда само 1 японска фирма и струва 340 лв.има ли други варианти че много се израсих вече ,друг двигател купих почти 3 месеца седи в сервиза сега пьк и това ми дойде на главата ако някой знае откаде мога да купя по тьнко да помага благодаря предварително
Коментар
-
От: Re: Кой какво направи днес по Фронтерата?
Тънкото е преправяне и монтаж на друг датчик управляващ перките при Лозан. Видях при него така направена и работеше идеално.Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнениеако някой знае откаде мога да купя по тьнко да помага благодаря предварителноLZ1RED
Коментар
-
Колега, ауспуха както си го изкарал там не те ли е страх, че ще му видиш сметката някъдеПървоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнениеВече сме обути с джанти -40
[ATTACH=CONFIG]407176[/ATTACH].
И - честити джанти!:)
Коментар
-
На тази фронтера има ли датчик точно за перките? Не се ли управляваха директно от компютъра? Защото на закъсалия по-горе колега са му казали, че има датчик и той струвал 340 лв. Да не го лъжат нещо в този сервиз?Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеТънкото е преправяне и монтаж на друг датчик управляващ перките при Лозан. Видях при него така направена и работеше идеално.
Коментар
-
Здравейте. Това с което ще се похваля не е толкова хеви метъл като големи кални гуми или лифтване, но е нещо практично и удобно. Отдавна ме дразнеше, че задните стелки са отделни парчета и като се качват хора отзад и стъпват зад шофьорската седалка калта се набива в тапицерията на пода и после кочината трудно се изчиства. Затова си направих чертеж на размерите и отидох да ми изрежат цяла постелка, която да пасва точно и да е от черен авто мокет. В магазина срещу Метро във Варна ми взеха 27лв за цялата работа барабар с обкантването. Слагам и чертежа ако някой нещо успее да разбере
Коментар
-
Спокойно колега понякога и малките неща са от значениеПървоначално публикуван от all_drive Преглед на мнениеЗдравейте. Това с което ще се похваля не е толкова хеви метъл като големи кални гуми или лифтване, но е нещо практично и удобно. Отдавна ме дразнеше, че задните стелки са отделни парчета и като се качват хора отзад и стъпват зад шофьорската седалка калта се набива в тапицерията на пода и после кочината трудно се изчиства. Затова си направих чертеж на размерите и отидох да ми изрежат цяла постелка, която да пасва точно и да е от черен авто мокет. В магазина срещу Метро във Варна ми взеха 27лв за цялата работа барабар с обкантването. Слагам и чертежа ако някой нещо успее да разбере
[ATTACH=CONFIG]407942[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]407943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]407945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]407946[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]407941[/ATTACH]
иначе добре е станало
Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
2.2 DTI са 2 разновидности, единият ( като моята ) е без датчик и перките се управляват само от компа. А другият вид е точно със скъпият датчик.Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнениеНа тази фронтера има ли датчик точно за перките? Не се ли управляваха директно от компютъра? Защото на закъсалия по-горе колега са му казали, че има датчик и той струвал 340 лв. Да не го лъжат нещо в този сервиз?LZ1RED
Коментар
-
здравейте датчик намерих втора употреба 30лв. но преди това ходих в представителството на опел в стара загора и ми казаха че тькав датчик не се произвежда вече ,питах и в магазини в пловдив и те ми отварнаха че не предлагат такав, да го спомена само за информация датчика е за фронтера дти 99година дьлга база.
Коментар
-
да му беше написал парт номера и температурните стойности, че така не си полезен на никой.....Първоначално публикуван от viatara Преглед на мнениездравейте датчик намерих втора употреба 30лв. но преди това ходих в представителството на опел в стара загора и ми казаха че тькав датчик не се произвежда вече ,питах и в магазини в пловдив и те ми отварнаха че не предлагат такав, да го спомена само за информация датчика е за фронтера дти 99година дьлга база.no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар