Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъмняване на стъкла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затъмняване на стъкла

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
    Американско е!
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0888 %28800 x 600%29.jpg
Прегледи:2
Размер:133.5 КБ
ID:5594102
    Колега, проблеми не ти ли създават куките за тъмните предни стъкла...
    Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Със сигурност ще има повод да се заядат а и е забранено да имаш и на предните странични стъкла затъмняващо фолио, може на задното и задните странични стъкла при наличие на 2-те огледала за задно виждане!

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
        Със сигурност ще има повод да се заядат а и е забранено да имаш и на предните странични стъкла затъмняващо фолио, може на задното и задните странични стъкла при наличие на 2-те огледала за задно виждане!
        И аз така знам, затова питам. Защото нас на един голф ни накараха да го свалим след като господата разбраха, че е фолио при доста старателно чоплене с нокът... Или го сваляте и продължавате и ви спираме от движение... А беше само на 70% навсякъде без челното.

Коментар

Първоначално публикуван от _mitaka_ Преглед на мнение
          И аз така знам, затова питам. Защото нас на един голф ни накараха да го свалим след като господата разбраха, че е фолио при доста старателно чоплене с нокът... Или го сваляте и продължавате и ви спираме от движение... А беше само на 70% навсякъде без челното.
          Само 70%? не знаех, че под 120% могат да те спрат!
          OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Като ги видя и си отварям стъклата!

Коментар

Ами време е за следващия тунинг
              Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
              Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

И зимата при минус 15 градуса и силен вятър ли ще ги свалиш, а? Щото мен и в такива условия са ме спирали... А и отдавна тоя номер им е известен- едно нареждане "Вдигни стъклата" и ще си ходиш пеша или ще сваляш фолиото на място, въпрос на избор...

Коментар

Е да, ама с електрическия тунинг вдигаш прозрачното стъкло и си ти
                  Абе що си вкарвате беля на главата и не спазвате правилата?
                  Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                  Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                    Ами време е за следващия тунинг
                    Колко са ни изобретателни Русняците

Коментар

Колеги, решил съм да затъмня задните странични и задното стъкло на Маздичката, че слънцете вече не е като едно време - нежно да те гали, а направо изгаря Пък нали трябва да пазим децата. А щоричките от Джъмбо и с-ие са си т§§§к работа и нищо не спират
                      Дайте някой проверен и точен майстор, работещ с най-добрите материали и по възможност на нормални цени!
                      Ще почерпя

Коментар

Някой, нещо? ;-)

Sent from my D5803 using Tapatalk

Коментар

Я преслушай Шарки фолио. Преди време беше добър, сега не знам
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

И аз трябва да махам циганското фолио от 2лв./ролката, с което взех джипа, което в момента е нещо около лилаво и избеляло с мехури тук-там, та
                            Първоначално публикуван от zlost Преглед на мнение
                            ...
                            Дайте някой проверен и точен майстор, работещ с най-добрите материали и по възможност на нормални цени!
                            ...
                            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                              И аз трябва да махам циганското фолио от 2лв./ролката, с което взех джипа, което в момента е нещо около лилаво и избеляло с мехури тук-там, та
                              Потърпи десетина дена , па може и да ти измислиме един
                              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                                Потърпи десетина дена , па може и да ти измислиме един
                                Повече от две години я карам така, та явно не ми е спешно.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X