Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Затъмняване на стъкла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Затъмняване на стъкла

Първоначално публикуван от nikifori Преглед на мнение
    Някакви актуални цени и място където да затъмня Фронтерата ДБ в Младост или района.Ако някои знае да помага.Благадаря предваритено.
    По-горе, пост 43 питах същото, къде в младост.... в моя случай неволята помогна , поразучих, поразпитах за цени на фолиа и монтаж но на други райони, за късата база без фолиото, само за труд 100 лв, с фолиото по избор като марка и качество, при всички случаи няма да минеш за дългата си база по-малко от 200-
    лева за добро качество. Мога да те посъветвем откъде да си купиш качествено фолио на лични или търси - LLumar България

Коментар

Дай идея колко %, плътно или на растер, колко квадрата, аз ще ти го направя, ако не ти хареса няма да плащаш.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Предполагам 70-80% затъмняване ще ми свърши работа но незнам колко кв.м ще ми трябват. Някакъв среден вариант за по малко пари.Не съм претенциозен.200лв са цени преди 3-4 години.Скоро затъмняваха един инвалиден бус Транспортер в Пловдив за 200лв а той е по голям от Фронтерата.Ако не намеря някъде в София на сносни цени ей го къде е Пловдив.

Коментар

В Горубляне работи едно момче, което ми е затъмнявал стъклата на 3 коли. Много съм доволен, ако те интересува пиши на лични.

Коментар

Аз си ги затамних сам с най-евтиното фолио, което намерих и то струваше 5лв за ролка. Не знам какви размери беше, но за къса база използвах две ролки, доста добре се получи освен че се получиха някакви миниатюрни мехурчета който са като точици, мисля че станаха от верото което използвах, но не се забелязват. Не знам колко ще изкара това фолио, но за тези пари толкова.

Коментар

Първоначално публикуван от plaskom Преглед на мнение
              В Горубляне работи едно момче, което ми е затъмнявал стъклата на 3 коли. Много съм доволен, ако те интересува пиши на лични.
              Сетих се .Знам го .Благодаря.

Коментар

сложих си американско 10 лева ролката и съм мн.доволен мн.добре изглежда,Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11382808460619468_6.pic.jpeg
Прегледи:1
Размер:63.2 КБ
ID:5556293Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11382808460619468_7.pic.jpeg
Размер:64.2 КБ
ID:5556294Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11382808460619468_8.pic.jpeg
Размер:57.8 КБ
ID:5556295

Коментар

Първоначално публикуван от TLC-fj60 Преглед на мнение
                  сложих си американско 10 лева ролката и съм мн.доволен мн.добре изглежда,[ATTACH=CONFIG]673727[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]673728[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]673729[/ATTACH]
                  Колега, това прозвуча като магарешки рев в полето, не виждам с каква цел показваш BMW от мобиле... па макар и със затъмнени стъкла.... ! ?

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                    Колега, това прозвуча като магарешки рев в полето, не виждам с каква цел показваш BMW от мобиле... па макар и със затъмнени стъкла.... ! ?
                    Колега,искам да покажа че и с евтино фолио от 10лв. ролката става мн.добре и е издръжливо стига да е сложено както трябва,нали става въпросза затъмнени стъкла какво от това че са на BMW,а снимките са с лого мобиле,защото съм с др.комп.и нямам снимките сега,свалил съм ги от моята си обява.

Коментар

Става добре, ако се сложи добре и то дотолкова, че не се появяват мехури като изсъхне. След това обаче започва да изсветлява постепенно и от 100% примерно за година-две ще падне на 50%. Това го казвам от опит на няколко коли. Иначе на ролките от 10 лв. са им американски само отпечатаните знамена на кутиите.
                      OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Vlados Преглед на мнение
                        Става добре, ако се сложи добре и то дотолкова, че не се появяват мехури като изсъхне. След това обаче започва да изсветлява постепенно и от 100% примерно за година-две ще падне на 50%. Това го казвам от опит на няколко коли. Иначе на ролките от 10 лв. са им американски само отпечатаните знамена на кутиите.
                        Е да американско от Илиенци

Коментар

Американско е!
                          Прикачени файлове

Коментар

и аз съм с американското фолио за сега изглежда много добре, ще видим по натам как ще. Излезна ми 90 труд и фолио при едни пичове в БусманциНатиснете снимката за да я уголемите

Име:P1010182.jpg
Прегледи:2
Размер:154.8 КБ
ID:5558405

Коментар

Когато се отвори прозореца слънцето се усеща на ръката, а при затворен ... няма такъв кеф!!!Проблема обаче остава нерешен при управление на джипа в тъмната част на денонощието ... ма се свиква!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                                Американско е!
                                Колега, проблеми не ти ли създават куките за тъмните предни стъкла...
                                Mitsubishi Lancer Station Wagon 1.6 GLXI 16V 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X