Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Opel Frontera на старо - заслужава ли си?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Стефан
    Ама разбра ли статията? То това е важното, а благодарностите той ги разбира и на български
    Аз пофъфлих малко наум, в общи линии разбрах това онова.. Като цяло информацията не е за мое ползване, тъй като аз не съм се насочил към Фронтера, а просто искам да помогна на приятел да прегледа неговата (вече купена)..

Коментар

И без това пиша бавно, пък сега съвсем. Дай ако искаш да се видим с твоя човек, ще му я прочета, колко му е. Нищо не ми струва. А ако намериш някоя бърза секретарка, може да преведем като хората и тая, и оная за Вранглерите, грехота е толкова народ да не може да прочете хубави статии.

Коментар

един приятел имаше FRONTERA 2.3D- дълга база и бра много ядове с нея ! изрони диф. и т.н. мойте впечатления са следните : ходихме на плаж(миналата година разбира се ) и ни подкара един дъжд . хукнахме да се изнасяме , но на едо кално баирче се окопа като прасе ! за капак едно SMURAY-че си правеше едва ли не кръгчета около нас!голям резил беше (най-вече за собственика)
        а може вината да е била в задкормилното устройство!
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Сигурно Плажа е едно от най-мръсните препятствия които съществуват по принцип. А че е станал нарицателно за лигавщини е съвсем друга история.

Коментар

какво им стана на тия хора - като американци са - не разбират друг език освен родния... май по-скоро ги мързи да се напрегнат малко...

а това, че колата не е палена 2 години е много обезпокоително! ако въобще не е припалвана със сигурност ще има проблеми... всички гумени елементи по двигателя и т.н. ще са "на кокал"
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

)) Айде като за начало ще им измислим оправдание, и ще треснем вината на разните идиоми и шофьорски жаргон!)

Коментар

щом толкова време не е пален автомобила по - добре да го прегледат в сервиза на официалния вносител на опел, те май са няколко, сега се сещам само за един, този в люлин казва се Булвария. те би трябвало да са най - компетентни и да разполагат с необходимата техника
                drive alive

Коментар

)) Какъв Опел бе, Фронтерата е чисто Исузу За кво го пращаш в Булвария, да тъпеят срещу колата му за 100 евро на час?

Коментар

яро...

в Аксон в Младост4 е доста по -втино.преди време там диагноска беше 70 лв ама си струва. аз имах една Тигра (дет ми късаше нервите,никога няма да си взема опел след 90 година) и там съм я вкарвал няколко пъти и винаги са помагали на сносни цени.за опел (бил съм луд Манта маниак все пак) има и един добър сервиз ''опел'' в дружба2.ама аз препоръчвам тоя зад технополис в младост.пробвал съм го за доста комплициран проблем по запалването на тия ш....и нови мотори .та тв'а е моето мнение.успех и да не се отчайвате.всяка машина може да е и добра и пълен боклук.а ако тая е от тия "банковите търгове" уау.внимавайте много.ние държахме едни складове в бивше поделение до софия и там няколко банки бяха наели халета да ''съхраняват" тия коли.виждал съм там невероятни простотии да се вършат с колите (сваляне и подмяна на части и т.н. виждал съм даже подмяна ''на око"- прилича малко там набиват го с чука и кво им дреме).абе увлякох се 'ма на някои може пък да му е от полза...
                    висете отпуснато

Коментар

фронтерата е опел на базата на исузу

продават го дилърите на опел значи и те могат да го ремонтират, аксон е един приличен сервиз
                      drive alive

Коментар

Много ми се иска това да остане технически сайт, и никога да не става рекламно блеещ. Един от начините е да не броим стойките за чаши в кабината като символ на правилността на автомобила, думата "комфорт" да не се пише с главна буква, и да не се обръща внимание на етикетите.
                        Фронтерата чисто технически е Исузу. Както Порше 911 е Голф-1. "Фирмените" сервизи не се интересуват от редките модели със своето име, те са машини за пари. За една смяна там ще сменят 10 филтъра и от това ще изкарат пари, престижа от оправянето на някво невиждано копче на таблото не ги интересува. Не си струва, повярвай ми. Опитвал съм ...(((

Коментар

аз не съм почитател на булвариа и не ги рекламирам, просто моето мнение е, че един автомобил се поддържа най - добре в фирмения сервиз защото там има нужните тестери, сфтуер и инструменти за неоходимите ремонти. разбира се това важи, когато въпросния сервиз е на ниво.

немога да разбера този страх, който е насаден в българина на тази тема, че там в тия фирмени сервизи е скъпо, няма части и работят некадърници

съвсем друг въпрос, е че някои немогат да си го позволят, но в този случай небива да се казва че гроздето е кисело

ясно е че има куп неща, по колите които може да си правим сами но ако човек си изкарва прарите с нещо друго то по - добре да си гледа работата и да остави това на сервизите
                          drive alive

Коментар

go go go , напълно те подкрепям! фирмените сервизи са за това ! лесно е да се плюе срещу всичко , което не ти е по джоба , като изкарваш хората които работят там пълни некадърници и едва ли не неса виждали МПС! защо като ги заболи зъб не отиват на гинеколог - нали и те са лекари ?разбира се , че хоби момента е основното и аско не се поизцапаме няма да е сладко !
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Даа, фирмените сервизи са слънце! Евтино, бързо, качествено! Патил съм от кои ли не, а най-гот беше тоя на Пежо. Правиха основен ремонт на двигателя, 3 месеца, 4 000 лева, и задигнаха отвертката с която намествах вратата)) Иначе - мното гот, много, и касиерката се грижи полата и да не стига от кръста надолу. Всичко за клиента!
                              Ние българите, те китайците ... В Рено изобщо не можеш да се заговориш с никого за по-малко от час, кво като си разхождат униформите. В Мерцедес и три шайби идват 2 месеца. Във Волво може и да не дигнат капака на мотора, обаче фактура на 4 страници не ти мърда ... В Тойота нямат представа от присъединителните размери на двигателите си, а аз не съм отишъл за безплатното кафе, макар че мацките дето ти правят компания докато чакаш са верно нечовешки хубави.
                              Кажи ми едно място, където да отида, да кажа искам е те това, къде е касата?, и работата да бъде свършена. Че и още по времето на моя живот.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                                Както Порше 911 е Голф-1.
                                Стефане , та те нямат друго общо , освен че са произведени в Германия
                                Виж , Порше 356 и Костенурката са практически еднакви ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X