Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Maлко помощ ако може! Огледалото не подгрява.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Maлко помощ ако може! Огледалото не подгрява.

Наистина спора е излишен . На оригиналното подгряване - както на страничните огледала , така и на задното стъкло , има някаква
    магия ( не съм се интересувал от подробности ) , която към 10-та или 15-та минута изключва подгряването . В случая с преработката , изключването ще е ръчно . Така че в зависимост от скоростта на изсушаване ще го щракнеш като му дойде времето .
    Все пак , правило ми е впечатление на автомобилите , които съм имал с подсушаване на огледалата , че не се стига до осезаемо нагряване . Така че сигурно ( както Ясен писа ) и една крушка от габарит ше свърши работа .

ПС. Никой не каза как се сваля пластмасовия капак на страничното огледало.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз като не толкова добър по ел. нещата ми се искаше ако някои е виждал тези лепенки за подгриаване да ми каже къде ги е виждал
      за да си взема!Защото по принцип мога и без подгряване на огледалата но пак като го имам защо трябва да съм без него!Но 100лв за ново (старо) огледало не ми се дават!Просто си е ......безмислено при положение че на огледалото нищо му няма!Нито е счупено нито има драскотина!А не вярвам никои да не е почнал да предлага тези специялни лепенки!Все пак и китайския и турския народ трябва да се храни!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
        Никой не каза как се сваля пластмасовия капак на страничното огледало.
        Тъй като гледам-внимателно с тънка отверка да не строшиш някоя пластмасова щипка от самата отливка.
        Прикачени файлове

Коментар

От: До: Maлко помощ ако може! Огледалото не подгрява.

Имаше колега които ми беше писал че продава стъклото за огледалото!дали ще може пак да се сварже с мен????
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

От: Maлко помощ ако може! Огледалото не подгрява.

В Евро 07 продават стъкла за огледала. Точно за фронтера нямат, но ми казаха, че от друга може да пасне. Трябва да се мери с колата. Не ми е останало време да отида и да меря, че и моето лявото е половина.
            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

От: До: Maлко помощ ако може! Огледалото не подгрява.

Проблена е че ми откраднаха стъклото заедно с стоиката която се захваща за регулирането (пласмасата която е точно под стъклото с щипките) Но ако те интересува на мен един съсед стъклар ми изряза стъкло( за лявото което и при мен беше счупено ) и ми излезе 5лв. и хич не е зле направо си е като фабрично.
              Проблема е че се лепи с силикон защото фабричните са дебели 2мм а такава дебелина при стакларите трудно се намирала защото не се предлагала от дълго време,за това се прави от 3мм което не позволява хубаво да щракне в жлебовете на въпросната пласмаса!
              LZ1NES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X