Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera Body Lift

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Frontera Body Lift

Сега трябва да мислите за по-големи гуми,за да се повдигнат мостовете.
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Ами аз съм с 31/10,5/15 АТ и макар че ми се искат по-големи,знам че нямам двигател,който да ги върти достатъчно ефективно.

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
        Ами аз съм с 31/10,5/15 АТ и макар че ми се искат по-големи,знам че нямам двигател,който да ги върти достатъчно ефективно.
        Колега извинявай ама с колкото и двигател да е фронтерката ти, със сигурност е повече от 1.6 карбуратора. Моята нива е с 31-ци ако не се лъжа. Че тия измервания малко не ги схващам. гумите са 215/75/15 Това не се ли равняваше на 31-ци

Коментар

Първоначално публикуван от h1pn03ui4 Преглед на мнение
          Че тия измервания малко не ги схващам. гумите са 215/75/15 Това не се ли равняваше на 31-ци
          Нищо общо-31' е приблизително 267/76/15.Има калкулатори за гуми в гумаджийския раздел.

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
            А мислил ли си за 3.0 от опел Сенатор например?Идеялно ще върти едни 33ки.
            Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

В момента съм с кобри 245/70/16 и X20SE си ги върти без проблем даже мисля да забия 265/75/16 пак регенерати и съм сигурен че ще си ги търкалям и тях. Стига сте се оплаквали чак толкова на тема мотори 115 и нагоре коне са все пак не са чак толкова малко, е "колкото повече толкова повече" е казал един велик ум, но и нашите моторчета не са за подценяване.
              Поздрави.
              0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
                В момента съм с кобри 245/70/16 и X20SE си ги върти без проблем даже мисля да забия 265/75/16 пак регенерати и съм сигурен че ще си ги търкалям и тях. Стига сте се оплаквали чак толкова на тема мотори 115 и нагоре коне са все пак не са чак толкова малко, е "колкото повече толкова повече" е казал един велик ум, но и нашите моторчета не са за подценяване.
                Поздрави.
                Съжалявам че се откланяме от темата, но само да споделя- 245-70-16 са 30ки, и наистина си ги върти добре. До вчера карах със този размер, сега сложих 245-75-16 което е 31ца и определено колата стана по тромава, по-бавно набира и инерцията и по наклон намаля!!!
                Така че не знам как ще е положението със 265-75-16 което е 32ка и дали наистина въртящия момент на бензиновия мотор няма да е малък. Вярно че няколко колеги карат със този размер, но мисля че всички бяха дизели!
                Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                  Съжалявам че се откланяме от темата, но само да споделя- 245-70-16 са 30ки, и наистина си ги върти добре. До вчера карах със този размер, сега сложих 245-75-16 което е 31ца и определено колата стана по тромава, по-бавно набира и инерцията и по наклон намаля!!!
                  Така че не знам как ще е положението със 265-75-16 което е 32ка и дали наистина въртящия момент на бензиновия мотор няма да е малък. Вярно че няколко колеги карат със този размер, но мисля че всички бяха дизели!
                  Извинявай за поправката но 245-70-16 е 29.5 инча, 245-75-16 е 30.4 инча, но това е просто подробност. Да ти кажа освен диаметъра и ширината май голямо значение има и теглото на гумата и джантата. Кални гуми с метални джанти са доста по-тежки от А/Т гуми с лети джанти и това спомага в голяма степен за по-трудното развъртане. Да не говорим за асфалтови гуми с алуминиеви джанти. Това споделям отчасти и от опит.
                  Последно редактирано от sony bono; 13-11-09, 21:52.

Коментар

Мдааа.... и аз съм на мнение, че теглото играе малко по важна роля от височината на гумата за загубата на мощност.
                    0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X