имам фронтера 2.5 тдс гумите са 235/70R16 105H M+S, та проблема е че само предните гуми ми спадат през 100км примерно от 2.0 до 1.8 bar или повече даже, джантите ли сам изкривил какво става нз, видимо не са криви джантите, а задните 2 гуми не мърдат от 2.2
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спадат ми гумите
Свий
X
-
До: Спадат ми гумите
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеСтига, това сериозно ли го питате?
Възможно е и да ви помогнеме по интернет, дори да ви ги напомпаме накрая.Дано не е и последното, както го подхвана.
Като спаднат гумите помпиш ли ги през 100 км? Най-добре мини при кварталния гумаджия да провери да не издишат от някъде. Ако е от джантата, то трябва да е сравнително сериозна деформация и да се вижда.
Колата като е спряла спадат ли? Дай повече инфо, та да се опитаме да помогнем.
П.С. Голди не го слушай, че той е малко пристрастен по въпроса.(без да се убиждаш Голди.
)
Коментар
-
Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнениеНаистина малко излишен въпрос!Все пак за това са гумаджиите.Те ще кажат какво им е.И аз предполагам,че е от винтилите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеТака е. Компютрите не лепят и не помпат гуми.
Колегата е споменал и конкретен модел.
Колега от форума преди време имаше проблем с една м5-ца с гуми, от тези дето и спукани държат колата, та едната от тези гуми се пръскаше в движение постоянно, което попринцип не би трябвало да се случи. Човека си загуби сумати време по специализирани стендове и майстори, а накрая се оказа, че има липсващ болт на моста и при висока скорост гумата леко близва ламарината на калника и се пръска.
При колега и 2-те гуми спадат заедно, еднакво. Да ги провери на гумаджия 1-во, което е най-логично, но в никакъв случай не е излишна с една тема тук да попита, ако някои знае друга причина.
Дано найстина се окажат винтилите - най-лесно за поправка е
Коментар
-
Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнениеаз имах тъкъв проблем не че не съм ходил поне 5 пъти на гумаджии оказасе че между гумата и джантата имало буклук и когато се натовари в завои тогава испуща
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеЗнаеш ли, че ми се е случвало телефон и компютър да ми сменят диф. Така, че подобни въпроси и дискусии не са излишни. Дори когато мислиш, че знаеш всичко по даден въпрос, винаги може да научиш нещо ново.
Колегата е споменал и конкретен модел.
Колега от форума преди време имаше проблем с една м5-ца с гуми, от тези дето и спукани държат колата, та едната от тези гуми се пръскаше в движение постоянно, което попринцип не би трябвало да се случи. Човека си загуби сумати време по специализирани стендове и майстори, а накрая се оказа, че има липсващ болт на моста и при висока скорост гумата леко близва ламарината на калника и се пръска.
При колега и 2-те гуми спадат заедно, еднакво. Да ги провери на гумаджия 1-во, което е най-логично, но в никакъв случай не е излишна с една тема тук да попита, ако някои знае друга причина.
Дано найстина се окажат винтилите - най-лесно за поправка е
Коментар
-
Първоначално публикуван от back_in_black Преглед на мнениеблагодаря
Коментар
-
Първоначално публикуван от back_in_black Преглед на мнениеимам фронтера 2.5 тдс гумите са 235/70R16 105H M+S, та проблема е че само предните гуми ми спадат през 100км примерно от 2.0 до 1.8 bar или повече даже, джантите ли сам изкривил какво става нз, видимо не са криви джантите, а задните 2 гуми не мърдат от 2.2ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнениеотиваш на гумаджия демонтирват ги намазват ги и ги монтирват на ново слагат ти баланси които не са на ръбъ на джантата и си готов.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар