Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спадат ми гумите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спадат ми гумите

имам фронтера 2.5 тдс гумите са 235/70R16 105H M+S, та проблема е че само предните гуми ми спадат през 100км примерно от 2.0 до 1.8 bar или повече даже, джантите ли сам изкривил какво става нз, видимо не са криви джантите, а задните 2 гуми не мърдат от 2.2

До: Спадат ми гумите

Стига, това сериозно ли го питате?
    Възможно е и да ви помогнеме по интернет, дори да ви ги напомпаме накрая.
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      Стига, това сериозно ли го питате?
      Възможно е и да ви помогнеме по интернет, дори да ви ги напомпаме накрая.
      Май това беше 1-вото мнение на колега. Дано не е и последното, както го подхвана.

Като спаднат гумите помпиш ли ги през 100 км? Най-добре мини при кварталния гумаджия да провери да не издишат от някъде. Ако е от джантата, то трябва да е сравнително сериозна деформация и да се вижда.

Колата като е спряла спадат ли? Дай повече инфо, та да се опитаме да помогнем.

П.С. Голди не го слушай, че той е малко пристрастен по въпроса. (без да се убиждаш Голди. )
      Светът на Владо

Коментар

По скоро зацапани вентили.

Коментар

Наистина малко излишен въпрос!Все пак за това са гумаджиите.Те ще кажат какво им е.И аз предполагам,че е от винтилите!

Коментар

Първоначално публикуван от pilota7222 Преглед на мнение
            Наистина малко излишен въпрос!Все пак за това са гумаджиите.Те ще кажат какво им е.И аз предполагам,че е от винтилите!
            Така е. Компютрите не лепят и не помпат гуми.

Коментар

аз имах тъкъв проблем не че не съм ходил поне 5 пъти на гумаджии оказасе че между гумата и джантата имало буклук и когато се натовари в завои тогава испуща

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Така е. Компютрите не лепят и не помпат гуми.
                Знаеш ли, че ми се е случвало телефон и компютър да ми сменят диф. Така, че подобни въпроси и дискусии не са излишни. Дори когато мислиш, че знаеш всичко по даден въпрос, винаги може да научиш нещо ново.
                Колегата е споменал и конкретен модел.

Колега от форума преди време имаше проблем с една м5-ца с гуми, от тези дето и спукани държат колата, та едната от тези гуми се пръскаше в движение постоянно, което попринцип не би трябвало да се случи. Човека си загуби сумати време по специализирани стендове и майстори, а накрая се оказа, че има липсващ болт на моста и при висока скорост гумата леко близва ламарината на калника и се пръска.

При колега и 2-те гуми спадат заедно, еднакво. Да ги провери на гумаджия 1-во, което е най-логично, но в никакъв случай не е излишна с една тема тук да попита, ако някои знае друга причина.

Дано найстина се окажат винтилите - най-лесно за поправка е
                Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение
                  аз имах тъкъв проблем не че не съм ходил поне 5 пъти на гумаджии оказасе че между гумата и джантата имало буклук и когато се натовари в завои тогава испуща
                  Да и това също е вариант, виждал съм дори тънко клонче влязло между джантата и гума и дори на ръка да бутнеш колата, гумата започва да изпуска.
                  Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    Знаеш ли, че ми се е случвало телефон и компютър да ми сменят диф. Така, че подобни въпроси и дискусии не са излишни. Дори когато мислиш, че знаеш всичко по даден въпрос, винаги може да научиш нещо ново.
                    Колегата е споменал и конкретен модел.

Колега от форума преди време имаше проблем с една м5-ца с гуми, от тези дето и спукани държат колата, та едната от тези гуми се пръскаше в движение постоянно, което попринцип не би трябвало да се случи. Човека си загуби сумати време по специализирани стендове и майстори, а накрая се оказа, че има липсващ болт на моста и при висока скорост гумата леко близва ламарината на калника и се пръска.

При колега и 2-те гуми спадат заедно, еднакво. Да ги провери на гумаджия 1-во, което е най-логично, но в никакъв случай не е излишна с една тема тук да попита, ако някои знае друга причина.

Дано найстина се окажат винтилите - най-лесно за поправка е
                    Оставаме в очакване.

Коментар

"Фитили"?
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от back_in_black Преглед на мнение
                          благодаря
                          Kажи в крайна сметка какво е било.
                          Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от back_in_black Преглед на мнение
                            имам фронтера 2.5 тдс гумите са 235/70R16 105H M+S, та проблема е че само предните гуми ми спадат през 100км примерно от 2.0 до 1.8 bar или повече даже, джантите ли сам изкривил какво става нз, видимо не са криви джантите, а задните 2 гуми не мърдат от 2.2
                            отиваш на гумаджия демонтирват ги намазват ги и ги монтирват на ново слагат ти баланси които не са на ръбъ на джантата и си готов
                            ЕКШЪНА ЗАПОЧВА ТАМ КАДЕТО СВЪРШВА ПЪТЯ

Коментар

Първоначално публикуван от dido197 Преглед на мнение
                              отиваш на гумаджия демонтирват ги намазват ги и ги монтирват на ново слагат ти баланси които не са на ръбъ на джантата и си готов
                              Един такъв баланс от вътрешната страна на джантата ми разказваше играта цяла година - спадне гумата (ама цялата спада) , напомпя я - около един месец не спада и пак отначало. А то какво било - като паркирам колата , ако баланса се падне към земята - гумата спада. Ако знаех , че е от него щях да си бележа гумата с тебешир където е баланса и да гледам като паркирам къде остава тебешира.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X