Аз лично препоръчвам 2.2 дизела , карал съм и Исузута (Трупър) и Фронтери с 2.8 дизела , добър е , но е малко груб като работа , определено харчи повече и върви по-малко от 2.2-16 дизел.Иначе като здравина е здрав разбира се , ама аз лично не съм видял дизел с директно впръскване да не е здрав.Самата му конструкция го предполага.За старите дизели (2.3) забрави , трошливи и слаби са.От бензиновите 2.4 е добър , разхода му е средна хубост.Обаче , пак ти казвам , понеже джипа не е само двигател , ако можеш вземи Б.Много по-добра е.Всички недостатъци от стария модел са отстранени.
За рибата , пък и не само ще ти върши чудесна работа.
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Аз пак сам чул мн добри неща за 2.2 16в 96г дълга база,даже сам я карал малко,супер с всички екстри добър салон,за ОФФ незнам как е,все пак дълга база...
SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Благодаря на колегите за препоръките.
Май се навивам за новите модели. Явно производитерите и конструкторите на Фронтерката са се светнали, относно слабите места на "А" изданието. И най-логично би било да се изгладят "неравностите"!!!
Сега проверявам цените в Германия и ми се струват приемливи...но знае ли човек.??
Със сигурност ще се ходи до "Бялата страна", но първо искам да си изясня историята с промените по режима на внос на стари возила от Европейския съюз.
а има ли някаква специална причина да искаш Фронтера и само Фронтера?
за ходене за риба мога да ти кажа /от личен опит/, че не е нужна проходимост: в повечето случаи 100-ина км асфалт, няколко километра разбит асфалт или черен път, проходим за лека кола и накрая 20-30 метра трева/кал
Затова следващият ми "рибарски" автомобил ще е Субару Форестър
Харесах Фронтера заради външния вид, говоря само за къса база. Дългата база ми изглежда като "почната и недовършена". Само мое мнение, разбира се! Леките автомобили на Опел не са моя тип, но тази жипка с емблемата на Опел определено ме кефи от доста години. Минавал съм стоически по невероятно разбити пътища, за да стигна до даден водоем, при това с лек автомобил, като винаги ми се е струвало, че му е запоследно на горкото коленце, ама...не! Даже сега, с Фиат Браво 1,4, което си е една твърде нежна кола, претенциозна и чуплива, пак се добирам до там, до където искам.
но реших, че сега е моментът да се обзаведа с Фронтера, хем да си "търся" рибоците по водоемите, хем пък да си начеша старата краста...
Имам една-две идеи за преустройство и подобрение на късото купе, с цел по-голяма практичност и товаровместимост, защото двамата с жената /страстна риболовка, ейй/ бая катун влачим, когато тръгнем за някъде с цел "екстремални рибоуловявания и главозамающи рибоупощения".
много добре си решил, сега ще почнат едни навивания що не потърсиш някоя ТЛК или Чероки или Паджеро но простата истина е че няма нито един джип на тази цена и с този дизайн и вътрешен комфорт като Фронтерата виж ако не ти пука от тези неща по-добре наистина си вземи един Патрул 87-а примерно да се видиш в 4х4 но знам че няма да псстъпиш така
аз си взех фронтера и не съм съжелявал и за миг, това лято изминах 2600 км. с 5 човека и невероятно много багаж по цяла южна България и нямах никакви грижи ( е малко беше претоварено ) но не е болка за умиране, а за риболова няма да има място на което да се чувстваш не на място с тази кола.
пожелавам ти успех в закупуването.
Моето мнение е, че Тедо по принцип е прав. А що се касае за твоето мнение, fanatik, твоите постинги за Фронтера бяха първите, на които попаднах във форума. "Има ли някои конкретни впечатления за този автомобил? А именно 2.0 бензин ( ще се кара на газ ), 85 % ще се кара градско а останалите 15 % лек оффроуд без преодоляване на големи наклони-височини, ходя по планините на разходка и по язовири и реки за риба.? " Това са твои думи...Съгласен съм с мнението, че определението"расово возило 4х4" трудно би паснало на Фронти. Разбира се, че не е Нисан или Г-класа, или пък Дифендър, ама и аз не търся точно това. Колкото до закупуването, говорих с мои приятели в Мюнхен. Посъветваха ме, ако искам, да изчакам промените в България, отностно реда за внос на автомобили. Може да си избера от някой дойчесайт автомобил и да го капарират те или аз, с кредитна карта прес ИБЕЙ. Между другото цените са много приятни, не като у нас....
С други думи: да ми е честита колицата и безаварийно каране...
85 % ще се кара градско а останалите 15 % лек оффроуд без преодоляване на големи наклони-височини, ходя по планините на разходка и по язовири и реки за риба.? "[/color][/u] Това са твои думи...
Аха, баш така става! Само "лек офроуд" , да бе да ...
хихихи да бе верно това бяха мой думи мноооого преди да си купя Фронтерата ;-) сега трябва да я снимам да ти я покажа на какво прилича ;-) по-точно на нищо не прилича 15 % офф-роуд ДА БЕ ДА
в събота ходихме на един гьол на уж много труднодостъпно място... ако си с кола, трябвало да я оставиш на 1км от гьола и т.н....
Какво се оказа - с нежна кола може да се стигне на не повече от 100м от водата... с нещо по-височко /като мегана / можеш и да обиколиш целият гьол...
явно разбиранията на хората за проходимост и път са доста странни
така или иначе с Галопера включих 4х4 само за да обърна и то защото дадох назад до около метър от водата
Пак повтарям: ако става въпрос за МПС за риболов - джиповете са презастраховка! Една по-височка кола 4х4 като Субару от по-старите модели или Форестър/Аутбек от новите е 100% достатъчна!
Прав си, Тедо.
Ако ще е само за ходене до водоемите-горе-долу всяка кола става. От години ги обикалям, пустите, само с леки автомобили. По едно време карах Форд 17 М, трискоростен, на тъста ми. Тая кола какво преживя по Родопите....Близо до Триград, при един опит да сляза почти до реката стана голямо мазало, ама...."луд умора нема, само се поти. И мерака му умира последен"
И понеже водоемите за свестен риболов стават все по-малко, и понеже по-недостъпните места винаги са за предпочитане, и понеже влезнах в годините на "презастраховането".... трябва возило подходящо и непретенциозно, да си ме води по гори тилилейски и по язовири незнайни, дето да разпускам "душеподтиска" от напрегнатата седмица, и да улавям по някоя рибица, ако са останали и ако е рекъл господ......
А пък, fanatic, да вземеш да го покажеш със снимков "матриал" твоя дзвер, че ако се здобия с идентичната машинария, ще трябва да ме поосветлиш по някой и друг въпрос, който неминуемо ще изникне в джиповоприповдигната ми душа......
нямаш грижи утре ще снимам на какво съм го направил направо ще започна да получавам оферти от тенекиджийте из форума
ама тази дето си я харесал няма да е идентична мойта е 94-а демек от старите.
Здравейте, има ли някои мнение заавтоматичните скорости на "А" варианта, предлагат ми бартер за една Е класа 124-ка на джипка отдавна се бях "мерактисал" но нямам и грам идея за автомата дали ще върши работа и какви проблеми може да даде евентуално. Благодаря предварително на всички който за запознати и биха желали да споделят мнение.
Коментар