Здравейте колеги проблема е че не мога да намеря задно гърне за опел фронтера 2000куб бензин (мойто е като пчелна пита
)ако може да ме насочите каде да търся или ако може да се преработи от нещо друго
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ауспух за опел фронтера
Свий
X
-
До: ауспух за опел фронтера
Напълно излишно е това гърне, сложи една тръба на негово място.Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениеЗдравейте колеги проблема е че не мога да намеря задно гърне за опел фронтера 2000куб бензин (мойто е като пчелна пита
)ако може да ме насочите каде да търся или ако може да се преработи от нещо друго
-
Аз съм без нито едно гърне вече...Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениети така ли си
Не гледай мен.
Аз съм поразител на коли...
Коментар
-
да бе виждал съмПървоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнениеАз съм без нито едно гърне вече...
Не гледай мен.
Аз съм поразител на коли... 
е то и аз така ама ги правя после и сега на темата от друга кола ако сложа не става ли
Коментар
-
Колегите да споделят.Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениеда бе виждал съм
е то и аз така ама ги правя после и сега на темата от друга кола ако сложа не става ли
Коментар
-
Има разни универсални,май моето е българско-държи,малко е по-тясно в диаметър,но върши работа нормално.Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениеда бе виждал съм
Парите-около 60 лева+труда/там според региона и майстора/.
Коментар
-
значи ако се съобразя с диаметара става и от друга кола е със преправяне деПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеИма разни универсални,май моето е българско-държи,малко е по-тясно в диаметър,но върши работа нормално.
Парите-около 60 лева+труда/там според региона и майстора/.
Коментар
-
Нищо не се преправя-спазват се само ъглите на кривката след/пред гърнето и се прикапват на правилното място стойките за тампоните.Първоначално публикуван от kole6anski Преглед на мнениезначи ако се съобразя с диаметара става и от друга кола е със преправяне де
Коментар
-
Идеята Макс-а я е описал малко по-горе .Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнениеНа мен пък ми поискаха в Ем Комплект 175 лева за гърне и 50 лева за тръба...
Така че, ако някой има идея как да мина по-тънко... моля помагайте...Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
С малко пазарлъци срещу 70лв. ми сложиха ново гърне(не оригинално,но еднакво по размер) на ул.Житница.Повече от година няма проблеми.Първоначално публикуван от Iskanderun Преглед на мнениеНа мен пък ми поискаха в Ем Комплект 175 лева за гърне и 50 лева за тръба...
Така че, ако някой има идея как да мина по-тънко... моля помагайте...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
мойто крайното гърне е от голф 3 и мърка като коте
Коментар