Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Водна помпа за ОФА КБ , 2.0i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Водна помпа за ОФА КБ , 2.0i

Дойде и времето . Прокапа по закона на Мърфи точно преди уикенда , но не ми се сипват препарати за запушване на течове. Виското си ми е добре.
    Някой знае ли оригиналната от Бош ли идва ( щото още не съм я свалил) и евентуално магазин в София където наистина продават оригинални . Не ми се ще да слагам менте , че евтиното обикновено излиза по-скъпо.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

До: Водна помпа за ОФА КБ , 2li

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Дойде и времето . Прокапа по закона на Мърфи точно преди уикенда , но не ми се сипват препарати за запушване на течове. Виското си ми е добре.
    Някой знае ли оригиналната от Бош ли идва ( щото още не съм я свалил) и евентуално магазин в София където наистина продават оригинални . Не ми се ще да слагам менте , че евтиното обикновено излиза по-скъпо.
    Aз сложих мисля Гейтз 60-на лв. беше. Не е мръднала вече 2 години.
    no signature no problems

Коментар

Немска от ЕВРО 07 за 56лв.

Коментар

Значи цените са съизмерими. Днес ако остане време ше се поразходя по магазините
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Aз сложих мисля Гейтз 60-на лв. беше. Не е мръднала вече 2 години.
          Моята е със същата марка - 62лв..Карах я 2,5 години,предполагам колегата още си джитка с нея?.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X