Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на степенките на Frontera B - ДБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ремонт на степенките на Frontera B - ДБ

Забелязах на дясната стъпенка отдолу че тръбичките които са захванати към планките са корозирали, като стъпя на нея се клати и аха ще се откърти, как мога да ги оправя най-лесно без да се изисква заваряване, мисля си за нов квадратен метален или алуминиев профил с подходящите размери, като да ги захвана само с болтови връзки?

Някой от вас правил ли го е това упражнение и как?
    Последно редактирано от Еделвайс; 20-12-25, 13:35.

Най добрият ремонт на тези шитни е да ги демонтираш и изхвърлиш... Намаляват просвета , задържат кал и мръсотия , пречат при вдигане на подемник , абе върху джип нямат място.
    Фиат Купе
    Опел Фронтера В
    Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
      Най добрият ремонт на тези шитни е да ги демонтираш и изхвърлиш... Намаляват просвета , задържат кал и мръсотия , пречат при вдигане на подемник , абе върху джип нямат място.
      Чудех се дали да не ги изхвърля, удобни са ми да стъпя по тях като си мия джипката на тавана или като махам снега, но ти си прав, най-вероятно ще ги махна и изхвърля

Коментар

• c0dy^
        c0dy^ коментира
        Редактиране на коментар
        Махай смело. На Паджерото ги свалих с най-голямо удоволствие.

До сега съм изфърлИл 4 ката такива степенки. Като продавах последния Титан едва ги събрах по двора, че човека си ги искаше. Само на Силверадото стоят, че е по-висок и наистина помагат.... па и аз удъртех лекинко. Тия дни ще излизам от пубертета.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо
      Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
      X