Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свестен майстор за бензинов мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свестен майстор за бензинов мотор

Здравейте!
    Моля дайте координати на свестен майстор, който знае, какво прави за да ми диагностицира проблема на мотора X20SE и евентуално да сменим главата. Без да влизам в детайли и подробности, но след като ми се сцепи радиатора по път за морето до Стара Загора заради голямо налягане в охладителната система, се оказа разбира се, че трябва да сменим гарнитурата на главата (сменена преди 11 месеца, Elring). Същият "майстор" който ми прави ремонта извърши и настоящия преди месец.Сложихме гарнитура Victor reinz този път. Уж главата е изпратена за проверка по геометрия (за цепнатини бе проверена при предишния ремонт миналата година), но след ремонта, налягането в охладителната система пак е по-високо, от крайчетата на новия радиатор се наблюдават капки антифриз, при отвиване на капачката се чува прилично Пуф! Направих тест с реактивна течност за CO2 в системата, от син се оцвети в зеленикъв!
    Та... търся читав и отговорен майстор, който аджеба разбере къде е проблема (най-вероятно в главата) и сменим главата с друга, която разбира се ще бъде проверена и ремонтирана. Обичайните двама братя са супер заети и не мога да си позволя да оставя джипката с месеци, така че ще съм Ви благодарен да дадете координати на майстор от София.
    ОФА КБ X20SE + метан

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 2 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X