Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технически преглед на нашите Фронтери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
    Има разлика дали изобщо нямаш катализатор и дали имаш, но катализатора не работи перфектно.
    Огромна е разликата. Без катализатор ще те пуснат само глупаци, защото след някой ден ще изгорят с лиценза си.
    Имам катализатор, който не е беше скъп, когато го купих от ebay. Реших направо да купя катализатор, защото вървеше заедно с горната част-двуцевката моята се беше скапала и беше за смяна. От пункта служителите ми казаха, че катализатора ми е стар, не работи добре и трябва нов. На бензин с нов катализатор щели да се оправят данните, но на газ трябвало да отида да ми настроят, защото имало много гориво в сместта, а колата пък си работи добре
    ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
      Имам катализатор, който не е беше скъп, когато го купих от ebay. Реших направо да купя катализатор, защото вървеше заедно с горната част-двуцевката моята се беше скапала и беше за смяна. От пункта служителите ми казаха, че катализатора ми е стар, не работи добре и трябва нов. На бензин с нов катализатор щели да се оправят данните, но на газ трябвало да отида да ми настроят, защото имало много гориво в сместта, а колата пък си работи добре
      Като знам каво съм виждал като настройки на АГУ - по-добре си оправи нещата на бензин, после поднови бензина в резервоара и АКО ти работи ламбда сондата - ще минеш без проблем.
      Това, че ти се струва как 'колата си работи добре' не означава, че работи добре , нали

Коментар

Преди няколко дена минах преглед. Бях направил всичко възможно, за да няма проблеми с отработените газове - нова ламбда сонда, нова изпускателна тръба след гърнето (старата не беше добре хваната със самото гърне и дърпаше въздух оттам), 100 октана бензин с добавка, каране на бензин 50-60 километра, добре загрят автомобил преди прегледа. Нищо не казаха за отработените газове, но и пунктът беше друг. Някой ден ще сваля катализатора, за да видя какво има вътре, но мога да предположа, че някой се е постарал да го отпуши и е останала само корубата. При това положение се чудя дали да не взема един китайски катализатор, който да слагам всяка година за прегледите. Не искам всеки път да губя толкова време и нерви за нещо подобно.

Коментар

Доколкото разбирам проблемите са основно с бензиновите Фронтери.
          Някой има ли прясна информация за дизелите?
          Моята е ОФБ-1999, 116кс дизел, еко група 1.
          Някога през март трябва да мина ГТП, та затова се чудя какво да очаквам.

Коментар

Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
            Да видиш Витлеемската звезда.
            Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
              Доколкото разбирам проблемите са основно с бензиновите Фронтери.
              Някой има ли прясна информация за дизелите?
              Моята е ОФБ-1999, 116кс дизел, еко група 1.
              Дизелите нямат проблеми, аз с теракана минах миналата седмица, и съм ремапнат и без катализатор. Имах димност 0,14 при норма 1,5 това значи видимо няма никакъв дим.
              Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
              Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Преди 5дена минах ГТП без никакъв проблем с ОФАКБ 2.0 1996г. бензин-газ. Цена 100лв.

Коментар

От днес следобед - минат ГТП без проблеми , газове в средата на допуска. 300000 км , 2,2 реколта 2001. То откакто я имам е така де.
                  Фиат Купе
                  Опел Фронтера В
                  Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

Първоначално публикуван от novatech Преглед на мнение
                    От днес следобед - минат ГТП без проблеми , газове в средата на допуска. 300000 км , 2,2 реколта 2001. То откакто я имам е така де.
                    Бензин, или газ (обикновена, или газов инжекцион)? И на какво гориво мерят?

Светли празници!

Коментар

• novatech
                      novatech коментира
                      Редактиране на коментар
                      бензин и газ , газов инжекцион - мерят и на двете горива

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X