Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Челно стъкло Frontera A Sport

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Челно стъкло Frontera A Sport

    Здравейте, преди седмица по най-балъшкия начин си спуках челното стъкло с една арматура :-) Пукнатините станаха доста големи, така че със сигурност ще сменям. Дали да търся втора ръка или директно да слагам ново. И евентуално бихте ли ме посъветвали къде да отида.

  • #2
    От личен опит с друга марка преди месец - втора употреба стъкло 120 лв., ново с монтаж 160 лв. Втора употреба търсих, защото нямаше налично, че ми е малко екзотично МПС-то. Аз лично за вора употреба трудно ще се навия за повече от 30 лв., и то ако съм на зор. Аз бях на среден зор , имах и вариант за 320 в друг град и 550 при мен. Не казваш от къде си, та препоръки за сервиз не знам как да дам. По принжип Кобра имат най-големи наличности и доста добри цени.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

    Коментар


    • #3
      Да, трябваше да уточня, че съм от София. Намерих на едно място 280 с монтаж и ми се стори доста скъпо :-(

      Коментар


      • #4
        На мен с два куриера(пратиха грешно стъкло първия път) и монтаж ми дойде на толкова. Оригинално струва 860 евро, та е малко субективно кое е скъпо. Марково стъкло е 350-600 + лв. според колата. Питай в Кобра, там ми дадоха най-добра цена, но нямаше наличност, въпреки че им чаках три доставки повече от месец, но така и не докараха.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

        Коментар


        • #5
          Pilkington уж е прилично. До сега кусури не намирам. Цената е човешка на фона на оригиналните. Не виждам вълнички, озкривявания или други дефекти.

          Според стъкларя, който го слага, с китайските е малко както случиш.
          Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.

          Коментар


          • #6
            Pilkington са оригинален монтаж за някои марки, така че, би трябвало да няма проблем. Естествено, винаги го има въпроса, дали оригинално вградените са същите, като тези, които се продават афтърмаркет, но това няма как да го установим.
            Според мен, китайските са рискови, макар че нещата с годините се променят. Примерно FUYAO, китайски, били доста качествени, даже ОЕ, но на кой са ОЕ, не знам. Но аз съм си консерва и бих заложил на Gardian, Pilkington, NordGlass.

            Коментар

            Активност за темата

            Свий

            В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

            Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

            Зареждам...
            X