здравейте колеги.Един приятел има проблем с маховика на фронтерата,джипа е с двигател 2.8 на Исузу.Съединителят отказъл в движение изведнъж.След свалянето на кутията и притискателят се оказало ,че в самият маховик има някакъв демпфер,който бил счупен на две.Понеже не е регистриран във форума ме помоли да питам ако някой е имал подобен проблем да помогне.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с маховик Фронтера 2.8
Свий
X
-
До: проблем с маховик Фронтера 2.8
Лозан, с потебителско име isuzu, ако не греша е вашия човек.....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЛозан, с потебителско име isuzu, ако не греша е вашия човек.....
Не грешиш с малко уточнение че Лозан(0898780604) се намира в София пък колегата гледам не е уточнил къде е Фронтерата.
А между другото на мен Лозан преди да ми каже цифрата за нов маховик ме накара да седна.......
Но хубавото е че може да се отремонтира дефектиралияОpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
-
тоя тип маховици са голяма пръчка и като се купува кола е хубаво да се поинтересува човек за разни дребни технически специфичности. Ама пък едно ли е да знаеш ...
Извинявам се за спама, имам приятел с Баварка и докато не легна след 2 опита на "майсторчета" сам да го направи, не стана. Потърсете специалист че е драма ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от roshliakG Преглед на мнениеприятелят ми като отишъл да попита за цената не му предложили да седне,но като я научил направо се проснал.Та за това и се обръщам към вас ако нещо може да се измисли да споделите.
... дано не е повече
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеКажете колко е цената
Ами нов комплект(маховик,притискателен и феродов диск и лагер)
някъде към 4600 лв.Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар