Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет - 2.5 TDS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за съвет - 2.5 TDS

Първоначално публикуван от proff Преглед на мнение
    E-e-e-e пък Вие! Момчето с това се занимава и като гледам как го търсят варненци! Къде по-нови и скъпи коли прави. Мисля, че знае какво прави, иначе нямаше да си оставя колата там! Фактически основната задача беше да си познава ключовете и да стартира всеки път от раз... в "Каргоекспрес" гледаха преди това, диагностика и... трябвало нов ключ, че тогава да щели да му мислят... можело и да е проблем на компа... А и какво може да стане... втора ръка ЕКУ сигурно 200-300 лева, коли за части бол!

П/С Като покарам и ако нямам забележки ще пиша!

Весели празници!
    Колега,я кажи кой е тоя майстор на компове,че ми стана интересно.Пък и знае ли човек.....Преди години търсих такъв майстор във варна но не намерих.Скъпо ли работи?
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Казва се Иван. Алармите над складовете на "Санита" на Електрон - офиса за плащане на сметки ток, вода. Държи се малко "бурсушката", в смисъл, не му говори, да разяснява какво е правил и т.н. Аз лично бях свидетел, момче с Голф4 с проблем в компа, на който от "Автотрейд" му казали, че без смяна няма да стане, да му благодари за направеното. А иначе, мен лично ме насочиха от едно сервизче.

П/С Няма промяна в разхода на нафта, а дипката си върви чувствително по-добре! За сега съм доволен!

Коментар

Ясно,знам го сервиза,незнаех,че се занимават с компютри.Дано да не ми се налага но информацията ти ми е полезна.Благодаря
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X