Имам опел фронтера 93 година къса база 2.0i. Проблема е че след като смених маслото държи високо налягане. От какво може да е това и как да се оправи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Опел Фронтера ПРОБЛЕМ
Свий
X
-
До: Опел Фронтера ПРОБЛЕМ
Въпросът е,като държиш над 2800 оборота,дали стрелката от максимум пада до 3/4 на скалата.Това е поведението на регулиращия клапан за налягане на маслото.Писах за филтъра,да не пречи на клапана в магистралния път на маслото.
п.п.-нормално е да пада стрелката на маслото като отнемеш газта.Тя реагира на обороти на мотора.
Коментар
-
Ех , да ти имам проблема!!!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Първоначално публикуван от siskoo-atv Преглед на мнениеПри подаване на газ стрелката на маслото се вдига до край а като пусна газта стрелката спада..no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеИ къде видя проблем в подобно поведение на стрелката? Така трябва да е. По-скоро преди не ти е било наред...
Ама, това по принцип. Явно случая не е тоя.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеКогато се преминава от минерално към полусинтетично масло задължително или препоръчително ли е да се използва промивно масло
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар