Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Афтърмаркет имобилайзер Фронтера А КБ

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Афтърмаркет имобилайзер Фронтера А КБ

    Днес ми остана малко свободно време, та отново се захванах да търся откъде идва проблемът с паленето, който имам на моята Фронтера. След като проверих абсолютно всичко, стигнах до идеята да видя дали имобилайзерът не прави мизерии. За съжаление е слаган допълнително в Италия и както може да предположите, окабеляването е майка плаче.
    Имам нужда да видя какви са оригиналните кабели при бобината и каква е схемата. Това, което установявам на прима виста, е, че монтираният имобилайзер подава минус на бобината. Може ли да ме ориентирате откъде стандартно бобината взима минус? Не мисля, че е от корпуса на шасито. Ако някой пусне снимка отблизо, ще съм много благодарен. Става дума за Frontera 2.0 Sport с C20NE.
    Благодаря много!

  • #2
    Справих се. Открих къде е рязано и какво е запоявано. Тотални безумици! Едни километрични кабели, допълнително реле, което да спира бензиновата помпа, нищо, че спокойно колата може да се запали на газ :-) В крайна сметка върнах оригиналното окабеляване. И без друго този имобилайзер винаги стои включен!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X