Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове и мигачи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фарове и мигачи

Здравейте колеги!
    Днес едно МПС ми отнесе левия фар и мигача! За късмет пострадаха само стъклата , удара беше плъзгащ и бронята пое основното!
    Питането ми е дали има вероятност да се намерят само стъкла или нещата отиват към цялото изделие!

Поздрави!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

До: Фарове и мигачи

здарвей колега ,
    също се интересувам като теб - ето и отговор
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=63485&page=2

Коментар

Само стъкла няма за модела.Мигач в "Опел" си го купих за 76 лв.Турски има на половин цена по ул." цар Симеон".Предполагам ,че фаровете нови-турски струват колкото оригинални 2-ра ръка.Не се знае обаче за фароете,дали стари и оригинални няма да светят по-добре от оригиналните турски.За мигача става всякакъв.Във Варна еквилалент на софийския "цар Симеон" има под Аспаруховия мост посока Варна,до колкото си спомням.
      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Сега и аз да докладвам каква информация събрах!
        Значи по форма на фара е същия като на Кадет Е, но има един малък проблем и това е че не отговарят местата за закрепване на основата и моторчето за управление! Такъв нов фар струва 33лв! Ама си иска преправяне. Другия варант който обмислям е да намеря само стъклото от Кадетски фар и да го лепна на оригиналния рефлектор. Ново стъкло мисля че струва около 20лв. Утре ще върна фара който купих и ще търся стъкло, да видим дали ще намеря!
        Същевременно ще поразровя по моргите, дали няма някой втора ръка и да видя какви пари ще им търсят, защото цената на нов на Магнети Марели е 130лв оборудван. Но дано да не се стига до тази сума!

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
          Сега и аз да докладвам каква информация събрах!
          Значи по форма на фара е същия като на Кадет Е, но има един малък проблем и това е че не отговарят местата за закрепване на основата и моторчето за управление! Такъв нов фар струва 33лв! Ама си иска преправяне. Другия варант който обмислям е да намеря само стъклото от Кадетски фар и да го лепна на оригиналния рефлектор. Ново стъкло мисля че струва около 20лв. Утре ще върна фара който купих и ще търся стъкло, да видим дали ще намеря!
          Същевременно ще поразровя по моргите, дали няма някой втора ръка и да видя какви пари ще им търсят, защото цената на нов на Магнети Марели е 130лв оборудван. Но дано да не се стига до тази сума!
          Ако можеш да кажеш коя година е този "КАДЕТ Е" защото мойте и двете са пукнати,а за "оригинални" 2-ра употреба ми искат доста парички,което ми се струва не реално.
          ОФА 98г. ДБ Х22ХЕ-дал квото дал!
          Grand Cherokee 2.7
          GSM 0888148630

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV G Преглед на мнение
            Ако можеш да кажеш коя година е този "КАДЕТ Е" защото мойте и двете са пукнати,а за "оригинални" 2-ра употреба ми искат доста парички,което ми се струва не реално.
            150лв за "оригинални" 2-ра употреба

Колега , ако можеш да кажеш коя година е КАДЕТА , а бирата е от мен

Коментар

Абе годината е 96-май.
              Това са тия заоблените Кадети, аз други не съм виждал, освен едни много стари дето вече ги няма по улиците!
              Просто искате фар за Кадет Е , така го изписват в каталозите за фарове!
              За съжаление във Варна само стъкла не продават, така че може би ще се наложи да сваля стъклото от фара на Кадета и да го лепя на оригиналния рефлектор. Чакам само да ми направят една оферта за оригинален фар употребяван и ако ни ми хареса ще действам по прехвърлянето!

Коментар

Погледнете това:
                http://autopartsbulgaria.com/
                Не е реклама
                Мислих,Мислих и на Края го измислих - Не Може така,Треа нещо да се Измисли

Коментар

Абе годината е 96-май.
                  Това са тия заоблените Кадети, аз други не съм виждал, освен едни много стари дето вече ги няма по улиците!
                  Просто искате фар за Кадет Е , така го изписват в каталозите за фарове!
                  За съжаление във Варна само стъкла не продават, така че може би ще се наложи да сваля стъклото от фара на Кадета и да го лепя на оригиналния рефлектор. Чакам само да ми направят една оферта за оригинален фар употребяван и ако ни ми хареса ще действам по прехвърлянето!
                  Колега ми то Кадет 96 май няма.Мисля,че се произвеждат до 92г.

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                    Колега ми то Кадет 96 май няма.Мисля,че се произвеждат до 92г.

До 91г. ама пак не виждам как ще стане стъклото на Фронтерата....

Е тоя е от последните:

http://z.about.com/d/cars/1/0/e/n/1984_opel_kadett.jpg
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

А баш тоя е Кадета!
                      Съжалявам за грешката в годината, прави сте!
                      А точно тези фарчета се събират 1към1 на мястото на оригинала, мерих ги. Но проблема е че не им отговарят закрепващите болтове.
                      Има и друга малка разлика и тя е ,че на Кадета стъклото от долната страна е със малка по широк ръб, а на Фронтито почти излиза от рефлектора. Но формата е еднаква.
                      За мен най добрия вариант е залепване на Кадетските стъкла на оригиналните рефлектори за да се ползва оригиналната механика за настройване на фара. Иначе трябва да се правят нови захващания на основата и ел.моторчето става неизползваемо, требе ръчно да се регулират фаровете.

Коментар

Вчера видях Фронтера в моргата след спирка 'Резервоара' посока Виница.Дълга база е и има всичко,фарове,стопове и др.
                        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Мерси за информацията!

Ами аз успях да спазаря един фар от колега от форума за 50лв и го смених! Тея на моргите искат по 100лв на фар, множко ми се вижда! Но ще проверя там колко искат за мигачите, че си стои без стъкло. Или ще търся стъкло да пригаждам от друга кола, струва ми се че на някои модели Ауди са подобни!!

Коментар

Мерси за информацията!

Ами аз успях да спазаря един фар от колега от форума за 50лв и го смених! Тея на моргите искат по 100лв на фар, множко ми се вижда! Но ще проверя там колко искат за мигачите, че си стои без стъкло. Или ще търся стъкло да пригаждам от друга кола, струва ми се че на някои модели Ауди са подобни!!
                            До къде я докара със стъклото на мигача? Преди години имаше един човек в София, които произвеждаше всякакви стъкла, но съм му загубил координатите. Някой ако знае да сподели.
                            Nissan Pathfinder 4.0L

Коментар

Към момента до никъде, че са ме налегнали едни други харчове- гражданска, преглед,бензинова помпа
                              Като измисля нещо ще пиша!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X