Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една Фронтера остава във Форума!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Още една Фронтера остава във Форума!

Първоначално публикуван от stanlypld Преглед на мнение
    При мен показателите за абсолютно същите, СПОКОЙНО
    Спокойно само ако си с ел. перка ако не си не би трябвало да ти е спокойно да не стигнеш до тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8140
    no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
      Спокойно само ако си с ел. перка ако не си не би трябвало да ти е спокойно да не стигнеш до тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8140
      Прав си, но доколкото зарбирам от "междупланетарна навигация" X20SE, демек моя мотор са с ел. перки. А доколкото прочетох и на IVO68 е с ел перка за това го посъветвах да не се притеснява.
      0877 83 30 90 - Жоро

Коментар

Благодаря на всички за информацията!
        Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
        VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Фронтерата вече е с нови гуми. Голям мерак имах за KL71 Road Venture M/T на KUMHO, обаче се оказа, че моя размер го няма и не ми се чакаше за поръчка. Та си взех тези:
          KL78 Road VentureAT.

До този момент на градско се представят отлично при сухо и мокро, все пак с внимание от моя страна. Усещам, че контролирам автомобила. На кал и сняг изпитания по-нататък .

Road Venture AT KL-78 е джипова гума за всякакви терени, предлагаща изключително представяне, както на обикновена пътна настилка, така и при off-road каране.
          • Съставът на протектора с агресивен дизайн го прави устойчив на удари и разрези.
          • Дълбоките периферни зигзагообразни канали в комбинация със страничните канали и прорези спомагат устойчивостта към аквапланинг и осигуряват по-добро сцепление на сухо и мокро, както и при лоши пътни условия.
          • Каналите по протектора са подредени така, че да повишават самопочистващите свойства на гумата от камъни, прах и сняг.
          • Подсилените със спирално увити найлонови пластове стоманени пояси увеличават живота на гумата и високоскоростните й качества, а страните, подсилени с полиестерните корди осигуряват стабилно управление.
          • Стилно оформена страна на гумата, с релефни бели букви и ефектна декорация

Добре я описват, но практиката ще покаже.

Коментар

Добри са ти гумите. Честито. Ще се видиш колко добре ще държат на сняг. Ще останиш очарован. По-добре от кални гуми. Но на кал недей да очакваш да си екстра. Ще държат добре но на 40% от чисто кална гума, затва пък на сух и мокър асфалти сняг ще си супер. Както и на сух или не много мокър черен път. А бе голям кеф е с чисто нови гуми. Успешно и безавариино каране ти пожелавам!

Коментар

Благодаря! Засега Фронтерата не е подготвена за малко по-сериозни разходки и тези гуми предполагам ще вършат добра работа предимно на път.
              След нова година живот и здраве ще намеря джанти 15- ки, само за кални гуми.

Коментар

Добри гуми колега,аз cъм c KL71 MT,много cъм дожолен.
                Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Как е шумнички ли са гумите? Аз съм с много подобни на твоите, само че друга марка "federal" и от 60 до 90 км/ч. са мако по шумни от нормална гума само за асфалт. Иначе държат супер. При тебе как е?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
                    Как е шумнички ли са гумите? Аз съм с много подобни на твоите, само че друга марка "federal" и от 60 до 90 км/ч. са мако по шумни от нормална гума само за асфалт. Иначе държат супер. При тебе как е?
                    Тихи са като зимни автомобилни. До 120 няма шум, повече не съм вдигал.
                    Освен на асфалт на друг терен не съм пробвал още. Старите гуми бяха БФГ-Макадам и сравнени с тях новите спират по-добре в града и контролирам Фронтерата /извинявам се автомобила/ по-добре.
                    Искам кал и сняг, ама времето нещо е пролетно в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от IVO 68 Преглед на мнение
                      Тихи са като зимни автомобилни. До 120 няма шум, повече не съм вдигал.
                      Освен на асфалт на друг терен не съм пробвал още. Старите гуми бяха БФГ-Макадам и сравнени с тях новите спират по-добре в града и контролирам Фронтерата /извинявам се автомобила/ по-добре.
                      Искам кал и сняг, ама времето нещо е пролетно в момента.
                      Хм , сори ако се отклонявам от темата , ама Макадама да не ти е бил износен нещо ? Щото аз от 2 години съм с Макадам летно време и за асфалтова гума си е супер . Е вярно че от магазина ги купих , но при 140 км. "спят". А контрола върху тях е както на Мерцедеса ми . "Приплъзване" има само на първа от място с 4000 оборота . Е то тогава има и пушек , но миризмата е на каучук - не на пластмаса
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Хм , сори ако се отклонявам от темата , ама Макадама да не ти е бил износен нещо ? Щото аз от 2 години съм с Макадам летно време и за асфалтова гума си е супер . Е вярно че от магазина ги купих , но при 140 км. "спят". А контрола върху тях е както на Мерцедеса ми . "Приплъзване" има само на първа от място с 4000 оборота . Е то тогава има и пушек , но миризмата е на каучук - не на пластмаса
                        Стари са, има още хляб в тях но каучука е вече твърд и се пързалят. Нищо лошо не казвам за нови, ако имам възможност бих си купил за летни.

Коментар

Честито,
                          Няма нищо по-хубаво от нови гуми! Само че ми се струва че тия гумета нещо и малеят на Фруктерката!
                          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                            Честито,
                            Няма нищо по-хубаво от нови гуми! Само че ми се струва че тия гумета нещо и малеят на Фруктерката!

Тези ги взех като най-близък размер до оригиналните 255/65/16, заради резервната, че е нова. Иначе трябваше да купувам 5 бр. нови.
                            Като се стабилизират малко нещата, знам какво трябва да се направи!
                            Поздрави!

Коментар

Фронтерата вече е с нови гуми. Голям мерак имах за KL71 Road Venture M/T на KUMHO, обаче се оказа, че моя размер го няма и не ми се чакаше за поръчка. Та си взех тези:
                              KL78 Road VentureAT.

До този момент на градско се представят отлично при сухо и мокро, все пак с внимание от моя страна. Усещам, че контролирам автомобила. На кал и сняг изпитания по-нататък .

Road Venture AT KL-78 е джипова гума за всякакви терени, предлагаща изключително представяне, както на обикновена пътна настилка, така и при off-road каране.
                              • Съставът на протектора с агресивен дизайн го прави устойчив на удари и разрези.
                              • Дълбоките периферни зигзагообразни канали в комбинация със страничните канали и прорези спомагат устойчивостта към аквапланинг и осигуряват по-добро сцепление на сухо и мокро, както и при лоши пътни условия.
                              • Каналите по протектора са подредени така, че да повишават самопочистващите свойства на гумата от камъни, прах и сняг.
                              • Подсилените със спирално увити найлонови пластове стоманени пояси увеличават живота на гумата и високоскоростните й качества, а страните, подсилени с полиестерните корди осигуряват стабилно управление.
                              • Стилно оформена страна на гумата, с релефни бели букви и ефектна декорация

Добре я описват, но практиката ще покаже.

Гумите са много добри на неутъпкан сняг, пробвах ги! http://www.youtube.com/watch?v=3joq4bKYBV8
                              На лед въобще ги няма, за кал нямам още впечатления защото са пробвани на леки терени.
                              Прикачени файлове

Коментар

Гумите са много добри на неутъпкан сняг, пробвах ги! http://www.youtube.com/watch?v=3joq4bKYBV8
                                На лед въобще ги няма, за кал нямам още впечатления защото са пробвани на леки терени.
                                То на лед и мен ме няма . . Виждат ми се доста свестни гуми като за АТ . От сега ти гарантирам , че и в кал няма да се изложат .
                                Колега , би ли споделил (като му дойде времето ) как се държат на утъпкан сняг. И дълбочината на грайфера.
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X