Честито колега.Колата би трябвало да е хубава.Чета за нея от самото купуване от предишния и собственик.То бяха тогава трепети ,мераци.Хубаво.Колата е отново във форума.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Случи се и фотосесията на фронтерата с новият и собственик,мисля че съм ти дал добър джип,но нека да и посвикнеш и сам ще си дадеш отзивите за нея
Ако има нещо винаги съм насреща.
Случи се и фотосесията на фронтерата с новият и собственик,мисля че съм ти дал добър джип,но нека да и посвикнеш и сам ще си дадеш отзивите за нея
Ако има нещо винаги съм насреща.
Поздрави
Благодаря !
Всички документи съм оправил, остана само в данъчното! Като съм готов ще ти звънна, че сега излязоха много служебни задачи.
Адвоката утре е за риба и на лек оффф.Направих основни промени в коша с двигателя и сега вече си е моя.Хубав джип,продължавам да твърдя ,че такава Фронтера от този модел няма,та реших да не го подарявам.За сега де.
Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Притеснява ме налягането на маслото на затоплен двигател на празен ход. Много ниско пада! Иначе лампата на маслото не свети и не примигва! Дали започвам с проблем?
Притеснява ме налягането на маслото на затоплен двигател на празен ход. Много ниско пада! Иначе лампата на маслото не свети и не примигва! Дали започвам с проблем?
Ето разликата при студен и затоплен двигател.
Смени маслото с GM 10W40 и ще се оправи. Препоръчвам ти да си го купиш от Опел за да си сигурен. но дори и така не е прекалено ниско. Ако не удря червеното.
П.С. Провери си виско-муфата. В подфорума пише как. Малко по-нагоре ти е температурата отколкото трябва ( освен ако не си с включен климатик ).
Маслото на фронтерата е на 8000 км,при загрял двигател на 2000 оборота стои на предпоследната черта.Като тръгнеш от място забележи че при подаване на газ нивото се качва до предпоследната черта,при изключване си слиза,и това е нормално,имаш маслена помпа която работи.Аз когато я взех,маслото не се качваше повече при форсиране както е сега при теб на празен ход,смени след около 1000 км макс маслото и сам ще видиш разликата.При условие че фронтерата стоя и 2 месеца в гаража.Не може топла,студена,маслената помпа да държи едно налягане без да мърда,ако започне да го прави тогава се притеснявай,нормално е това което се случва при теб
Коментар