Все бях виждал производни на исузу като например нашите фронтери ама тове вече ме изуми. Honda passport.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Производни на Исузу - хонда
Свий
X
-
До: Производни на фронтера - хонда
И на Монтерей има
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...226&f1=detailsОpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
Honda CB 919 Hornet
0898849413-Светльо
Кръвна Група: 0+
-
До: Производни на Исузу - хонда
Спомен от времето когато Хонда бързаха да се наместят на SUV пазара в САЩ и сътрудничеха известно време с Исузу. Исузу на тях - джипове, Хонда на Исузу - миниванове (Honda Odyssey).
Двигателите са 4 цил, Исузу (май всъщност са щатски от GM). След 2000г излезе и шестак който беше хондов двигател. После Хонда изкараха Honda Pilot и бързо-бързо забравиха за това недоразумение.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Изусу.Когато го кажеш разбирам качество.Какво чудно има нещо качествено да се прекроява в различни заводи.Защо да се открива топлата вода,като може само да се дозатопля и усъвършенства.Последното-усъвършенстването не е задължително де.Просто не всички успяват.Последно редактирано от adwokat; 16-07-09, 23:38.Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...
Коментар
-
Тя топлата вода е измислена и за да се ползва. Междудругото аз поне не съм чул някой да е недоволен от двигателите на исузу. На каквато и кола да е. Даже се приписва на някои двигатели, че са исизуви за да се изкарат по-добри. Така е в България. Само дето не се ползва топлата вода (ИСУЗУ) по предназначение много-много.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар