Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся СКОРОСТНА КУТИЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся СКОРОСТНА КУТИЯ

Здравейте колеги!
    Не съм сигурен дали точно тук е мястото във форума, или в раздела за копуване и продаване, но все пак да питам.
    На един приятел, му изпрегна скоростната кутия на фронтерката.
    От къде можем да намерим читава втора употреба и за какви пари?
    Фронтерата е дълга база 2.4! 94 година.
    Благодаря ви предварително.

До: Търся СКОРОСТНА КУТИЯ

от мобилето
    една камара фронтери се продават на части
    BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от colonel Преглед на мнение
      Здравейте колеги!
      Не съм сигурен дали точно тук е мястото във форума, или в раздела за копуване и продаване, но все пак да питам.
      На един приятел, му изпрегна скоростната кутия на фронтерката.
      От къде можем да намерим читава втора употреба и за какви пари?
      Фронтерата е дълга база 2.4! 94 година.
      Благодаря ви предварително.
      Би ли попитал твоя приятел моля, как и при какви условия и какво се случи с кутитя? И с какво масло я е карал? Благодаря предварително. Информацията е просто за статистика.
      no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Би ли попитал твоя приятел моля, как и при какви условия и какво се случи с кутитя? И с какво масло я е карал? Благодаря предварително. Информацията е просто за статистика.
        Сигурно е била с ЕП90 или друго диференциялно масло
        Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Това което ми каза е, че на асфалтов път му се е скъсал кардана и е ударил кутията. Интересното е че пет дни преди това колата е била в сервиз. За повече подробности сте го разпитам!

Коментар

Ако само е строшен корпуса, да взема каква да е от 2,4 или 2,3 ТД и от двете да си направи една. Иначе едни 1000+ лева си отиват. И аз бих посетил сервиза да "попитам" настоятелно какво мислят те по въпроса .... Ако са работили нещо там де.
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Настоящото положение на фронтерата е резултат от седемгодишно душманско използване на джипа за камион, реис и трактор. Чесно да си кажа, като познавам собственика, се учудих че и толкова изкара. Приятеля ми си реши проблема, като в понеделник си купи друга фронтера пак 2.4i. Сега ще кара нея докато я счупи и после ще почне едно велико пренасяне на части. Какво да ви кажа, ПЪЛЕН ПИЧ!!!

Коментар

Евала, на това му се вика генерално разрешаване на проблема! Купил си е скоростна кутия с монтиран джип на нея ...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                  Евала, на това му се вика генерално разрешаване на проблема! Купил си е скоростна кутия с монтиран джип на нея ...
                  И на мен от много време ми се върти една идея - да си докарам един воксхол от англия и да го разкостя - преди месец и нещо за четири джанти с гуми ми искаха 600 лева
                  Степента на уважение е правопропорционална на калибъра на цевта и обратнопропорционална на разстоянието от нея.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X