Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обърквате хората

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обърквате хората

Обърквате хората като заключвате темите. Не всички Фронтери са с бензинови двигатели и от там идват проблемите. Днес проверих моята 2,8 тди която се оказа че маслото на раздатъчната кутия е отделно от маслото на скоростната кутия За маслата се е много изписало като мненията са противоположни дори и в сервизите. Аз ще слагам дифиренциално Кастрол с добавка на двата диференциала понеже цената е една дори и да е без добавка Интересувамсе какво какво масло да сложа на Раздатъчната Кутия. Благодаряви

До: Обърквате хората

При Лозан кара ли я ? От него досега не знам да има някой недоволен, и аз ще го посетя другия месец че съединителя беше тръгнал и взе че пристигна......
    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
    Honda CB 919 Hornet
    0898849413-Светльо
    Кръвна Група: 0+

Коментар

Не съм сменил още агренажа и не я карам Купих ролките но цената ме застреля 300 лв

Коментар

Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнение
        Обърквате хората като заключвате темите. Не всички Фронтери са с бензинови двигатели и от там идват проблемите. Днес проверих моята 2,8 тди която се оказа че маслото на раздатъчната кутия е отделно от маслото на скоростната кутия За маслата се е много изписало като мненията са противоположни дори и в сервизите. Аз ще слагам дифиренциално Кастрол с добавка на двата диференциала понеже цената е една дори и да е без добавка Интересувамсе какво какво масло да сложа на Раздатъчната Кутия. Благодаряви
        Така...
        1. Със заглавието на тази тема какво целиш? Никой по никакъв начин от този форум не задължава друг да спазва съветите които е дал.
        2. Ясновидците отдавна ги няма тук.
        3. Явно не си прочел нито едно от правилата на този форум, но вече бързаш с обвиненията и сърденето.
        4. Не може да отваряш тема със заглавие "Масло" и вътре да пише
        Първоначално публикуван от gogodim
        "Долях 300 грама масло за РК в раздатъчната кутия Ще имали проблем ако в кутията е двигателно масло. Утре ми предстои пътуване и вечерта сменявам с ново"
        В следствие на което да се чудиш защо е заключена.
        5. Никой не те познава, имаш 3 мнения тук и очакваш че някой ще знае за какъв джип говориш за да ти даде правилен съвет.
        6. Явно не си отделил дори 3 часа да поразгледаш темите за масла където ще намериш информация, че има различни видове фронтери с различни видове СК и РК.

Така с рогата напред няма да имаш успех тук за напред. Това не е заплаха, просто тук сме свикнали да си помагаме и на никой не сме отказали, но с подобно отношение се съмнявам, че оставяш добри впечатления в останалите участници.

Ако все още имаш забележки към правилата на форума и към модераторите се обърни към собственика на форума. Сигурен съм че ще те изслуша.
        no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X