Проблема е следния имам Фронтера 2,3 TDI дълга база, който за съжаление прегрях и майстора ми обясни че положението е сериозно и няма да мине само със смяна на гарнитурата,защото изобщо не се възпламенявало горивото . Въпроса ми е има ли шанс от главата да стане нещо, защото имаме резервен блок.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD
Свий
X
-
До: Прегрят двигател на фронтера
На този въпрос може да ти отговори шлайфиста който стърже глави във вашия град!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
До: Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD
Аз също карам 2,3 дълга база.Те 2,3 ТДИ са само дълги бази.Но по темата-главите на нашите двигатели са чугунени,а чугун се заварява много трудно и никой не дава гаранция за заварката.Търси здрава глава,става и от Омега А,но задължително турбодизел,защото имало разлика в материала на главите за дизел и турбодизел.А как го прегря толкова сериозно.
Коментар
-
До: Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD
Така както задаваш въпроса , по-скоро е към гадателите от Пентаграма.
Дали ще стане нещо - не знам . Но може да провериш след като я свалите : Първо за плътност . Ако е спукана ... спукана ти е работата ( за съжаление) . Дано не е !
Ако не е спукана , проверяваш геометрията за кривина. В пределени граници подлежи на шлайф.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар