Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD

Проблема е следния имам Фронтера 2,3 TDI дълга база, който за съжаление прегрях и майстора ми обясни че положението е сериозно и няма да мине само със смяна на гарнитурата,защото изобщо не се възпламенявало горивото . Въпроса ми е има ли шанс от главата да стане нещо, защото имаме резервен блок.

До: Прегрят двигател на фронтера

Обикновено главите го отнасят първите.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

До: Прегрят двигател на фронтера

На този въпрос може да ти отговори шлайфиста който стърже глави във вашия град!
      Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

До: Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD

Аз също карам 2,3 дълга база.Те 2,3 ТДИ са само дълги бази.Но по темата-главите на нашите двигатели са чугунени,а чугун се заварява много трудно и никой не дава гаранция за заварката.Търси здрава глава,става и от Омега А,но задължително турбодизел,защото имало разлика в материала на главите за дизел и турбодизел.А как го прегря толкова сериозно.

Коментар

До: Прегрят двигател на фронтера 2.3 TD

Така както задаваш въпроса , по-скоро е към гадателите от Пентаграма.
          Дали ще стане нещо - не знам . Но може да провериш след като я свалите : Първо за плътност . Ако е спукана ... спукана ти е работата ( за съжаление) . Дано не е !
          Ако не е спукана , проверяваш геометрията за кривина. В пределени граници подлежи на шлайф.
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X