Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Frontera

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Frontera

Здравейте,бих искал да попитам за съвет за следното:
    Имам опел фронтера 2.2 модел 2000год.При движение на която и да е скорост се чува шум който се усилва с покачване на скоростта.Идва някаде от скоростите или раздатката.Не е силен но доста дразнещ.Има ли модела някое слабо място в тези агрегати ,да знам накаде да се насоча ? Благодаря.
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Re: Frontera

Първоначално публикуван от kiki.t
    Здравейте,бих искал да попитам за съвет за следното:
    Имам опел фронтера 2.2 модел 2000год.При движение на която и да е скорост се чува шум който се усилва с покачване на скоростта.Идва някаде от скоростите или раздатката.Не е силен но доста дразнещ.Има ли модела някое слабо място в тези агрегати ,да знам накаде да се насоча ? Благодаря.
    Здрасти, всички фронтери страдат от неточно масло в диференциалите и раздатките и това им е слабото място, но по-вероятно е да ти е задния диф. той е проблемен на фронтерите. Макар че не би трябвало да има грижи при 2000 година.

тук можеш да намериш доста полезна информация:
    http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=4556
    no signature no problems

Коментар

Мерси за отговора , проблема не е в задния мост а по скоро в раздатката и според мен в изхода към кардана.Предполагам че е лагера в задния край на изходящия вал на раздатката но не съм сигурен та за това питам ако някой е имал подобен проблем.
      А между другото ако някой има проблем със двигател на фронтера
      2.2дти-16в , какъвто е моя нека пита , там нямам тайни.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

До: Frontera

Kiki ,
        Имам ядове с паленето - понякога върти много и тогава пали.Дава грешка в комуникацията с ГНП.Ходих в Bocsh на диагностика - нищо,работи си помпата .Казаха да търся лоша "маса".Захванах да презапойвам де що вида раклонение (а има много и все на терсене място)на "масите".Засега има частичен ефект - по рядко се случва .Продължавам в тази посока.Ако имаш идея - сподели!

Коментар

До: Frontera

Провери за всеки случай и каретата на кардана.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X