Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опел Фронтера 2.2 16V

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Опел Фронтера 2.2 16V

Май не е много нормално. Трябва да светва при подаване на контакт и след като компа си разпознае датчиците и си извърши разните му там тестове, да угасне.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

лампата ми светваше на топъл двигател и на ниски обороти(1000-800)колата направо си гаснеше(на светофар и завои си е направо опасно). за разхода няма да говоря - колосален.
      смяната реши всички проблеми (happy-happy)

Коментар

И мене ме интересува същия символ, но на дизелов двигател. Вчера се движех с около 140 той светна и оборотите рязко паднаха, след което оборотите се нормализираха, но това нещо продължи да свети, спрях загасих двигатела, стартирах го отново и повече не светеше , всичко беше ОК. Всъщност какъв е този символ,какво показва? В книжката го пише, но на немски, а не знам и дума на този език!

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Това жълтото(то и червено) трябва да прилича на двигател ....
          Нарича се Чек Енджин ... на USA автомобилите си е изписано .... на италианските е нещо подобно на дюза ....

Та ... провери си двигателя !

А причините са много .....
          + 10 Във книшката на автомобилите които са на български е обеснено като ( ПОСЕТЕТЕ СЕРВИЗ ) колата има неисправност
          МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

От: Опел Фронтера 2.2 16V

Колеги карам Опел Фронтера А 2.2 1995 г.
            Имам разбит паразитен хебел и знаете ли от къде мога да си закупя такъв, защото във Варна има само за десен волан?

Коментар

Нов за ляв волан можеш да си купиш от софия ауто,но дано не си мазохист.Ако не си -цената никак няма да ти хареса.
              Старите подлежат на доста сполучливо рециклиране,просто прочети темите за хебел.Или пък звъни на Лозан.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

хм при мен на ОФА 2.5 TDS понякога почва да мига и няма палене , или когато вкарам на 70 км 3та и пусна газта почва да мига и натисна ли съединителя гасне веднага след няколко включване изключване спира да просветва ... ще пиша какво ще покаже диагностиката
                Opel Frontera 25TDS(VM41B) 1997

Коментар

Аз съм на метан ОФА ДБ 2.2. 16. При мен свети постоянно защото гръмна газта във въздуховода (когато бях на пропан) и платката на дебитомера замина през ауспуха.Не съм сменял дебитомера, колата върви, пали чудесно и не мога да кажа ,че харчи повече когато е на бензин. Само оборотите играят малко и и трябва малко време се форсира.

Но тази лампа е за обща грешка на двигателя,за да разбереш конкретната причина трябва на ти прочетат двигателя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X