Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вибрации при пълен ляв или десен завой на тръгване

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вибрации при пълен ляв или десен завой на тръгване

Появиха ми се такива вибрации в джипа, на какво може да се дължат?
    с двигател 2,0 инжекция е, 2 врати. получават се само на тръгване.

До: Вибрации при пълен ляв или десен завой на тръгване

Първоначално публикуван от volcane Преглед на мнение
    Появиха ми се такива вибрации в джипа, на какво може да се дължат?
    с двигател 2,0 инжекция е, 2 врати. получават се само на тръгване.

Вероятно външно каре без големи износвания,но с вода,тоест работи без маслен клин/желязото има изразени хидрофилни свойства,и има ли вътре малко вода,това че има и грес е без значение/

Коментар

Какъвто въпроса такъв и отговора.
      Сега от начало. Къде се усещат тези вибрации, при какъв режим ги има 4х4, 4х2, на каква настилка. И според мен най-важното, сменял ли си маслото в задния диф. с такова каквото трябва? Писано е вече на много места, не питай какво трябва моля.
      no signature no problems

Коментар

От беглото описание и аз мисля за стягане на задния диф,ако е LSD и несменяно скоро/въобще масло.
        75/85W140,спестявам ти въпроси,както и излишни постове.

Коментар

Пламене ние сме като врачки вече
          no signature no problems

Коментар

В момента гледам "Ясновидци", та бих добавил и съединител или проблеми по кардана сред възможните причини......
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз залагам на включено 4х4. При блокиран среден диф симптомите са едно към едно. При по-висока скорост симптомите изчезват........
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Пламене ние сме като врачки вече
                ...почти,на ония поне им носели потници на "пациента"-ние през люцерната...

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                В момента гледам "Ясновидци", та бих добавил и съединител или проблеми по кардана сред възможните причини......
                ...понеже ми е черно-бял тАлавизорЯ,бих добавил Опел Фронтера,както и неравности в антикорозионната обработка...
                Майтапим се,момчета,но на народа не му се чете...
                Респективно ние не сме реанимобил,камо ли сестрите вътре...

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Аз залагам на включено 4х4. При блокиран среден диф симптомите са едно към едно. При по-висока скорост симптомите изчезват........
                Среден диф с лупа няма да намериш при Фронтерите.
                Всъщност,освен мен,Fanatic и Kuzdov,ти също влезе в реанимобила...
                Ама пак не съм съгласен,екипажа да препокрива антуража от медицински сестри...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Среден диф с лупа няма да намериш при Фронтерите.

Може би не се изразих ясно...... Точно поради отсътствие на дифференциал, в технически смисъл на дума, в тази раздатка, и при условии, че въртящия момент се разпределя твърдо 50/50 преден/заден мост, при включено 4х4 се появява точно този ефект. Притрисане при потегляне на твърди настилки, най вече при пълен ляв/десен.....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                    Може би не се изразих ясно...... Точно поради отсътствие на дифференциал, в технически смисъл на дума, в тази раздатка, и при условии, че въртящия момент се разпределя твърдо 50/50 преден/заден мост, при включено 4х4 се появява точно този ефект. Притрисане при потегляне на твърди настилки, най вече при пълен ляв/десен.....
                    Не,имах този проблем.Точно при пълен ляв/десен необслужен заден диф, без значение настилката,се държи така/докато спре да е LSD,разбира се/.
                    Но това е писано и дъвкано толкова пъти,че който има желание,ще го намери и прочете.
                    ...който не вярва,да напише въпросното терзание в Гугъл...,не да трови с алабализми/визирам първия пост на новодошлия участник/...
                    Последно редактирано от maxxx; 30-05-09, 20:28.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X