Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купуване на Фронтера

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Купуване на Фронтера

Здравейте колеги,

Препоръчаха ми този форум, защото сте задружни и си помагате при нужда. Ще купувам Фронтера 2.2, бензин, юни 97 год., дълга база. Колата е в автокъща в София, без номера. Нуждая се от помощ за проба на колата в рамките на автокъщата, тъй като няма да мога сам да преценя доколко ходовата част е изправна.

Ще се радвам, ако помогнете и на мен. Ще си платя за услугата.
    За връзка тел. 0886 785 718

До: Купуване на Фронтера

Първоначално публикуван от tochkov Преглед на мнение
    Здравейте колеги,

Препоръчаха ми този форум, защото сте задружни и си помагате при нужда. Ще купувам Фронтера 2.2, бензин, юни 97 год., дълга база. Колата е в автокъща в София, без номера. Нуждая се от помощ за проба на колата в рамките на автокъщата, тъй като няма да мога сам да преценя доколко ходовата част е изправна.

Ще се радвам, ако помогнете и на мен. Ще си платя за услугата.
    За връзка тел. 0886 785 718
    Здравей,колега и добре дошъл!
    Дали някой софийски колега с Фронтера/или познания/ ще ти бъде от полза-не знам.Имай предвид,че тези джипки освен ходова част,имат поддръжка на ДВГ,трансимисия и прочее подробности...
    Потърси в раздела,в твой плюс ще бъде...

Коментар

Потърси колегата ISUZO (Лозан) ако се съгласи. Май няма по- компетентен от него по фруктиерите.

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        Потърси колегата ISUZO (Лозан) ако се съгласи. Май няма по- компетентен от него по фруктиерите.
        Мога да се съглася с колегата ,наистина ISUZO (Лозан) е много в час с Фронтерите.
        Николай Георгиев 0+
        тел.0887357722

Коментар

Колеги, мерси за помощта! Работата е свършена. Остава само почерпката.

Коментар

Честито колега.
            Хубаво е че си средностатистически българин и си се научил,че за да ти свършат работа,трябва да си плащаш,но членовете в този форум в по-голямата си част сме чувствителни.Помагаме си и без да си плащаме.Успех и със здраве да си я караш и да и се радваш.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X